Vytisknout stránku | Zavřít okno

ovládání myší v acad2004

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=690
Datum vytištění: 04.čer.2026 v 20:32

Téma: ovládání myší v acad2004
Odeslal: marek
Předmět: ovládání myší v acad2004
Datum odeslání: 13.dub.2005 v 16:17
Mám dvoutlačítkovou myš s kolečkem. Kolečko při otáčení mi zoomovalo, při zmáčknutí posunovalo obraz(ikona "ruka"). Po rychlých operacích s e-mailem se mi fce myši změnila. Při stlačení kolečka není posun obrazu ale zobrazí se roletka s menu např. doč. bod, od bodu, filtry... Prosím poraďte jak se vrátit k minulému ovládání kolečkem na myši. Díky Marek

-------------
b-marek

Odpovědi:
Odeslal: Mantlík
Datum odeslání: 13.dub.2005 v 16:37
mbuttonpan -> 1

-------------
J. Mantlík

Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 09.zář.2005 v 11:06
A co se provede, když mi myš IBM nefunguje v Cadu tak jak má  V aplikacích MS Office kolečko myši pracuje normálně (tj. posouvá nahoru-dolů), ale v AutoCadu mi to posouvá doleva-doprava (namísto požadovaného zoomování)  . Zkoušel jsem vyměnit myš na jiný typ (Genius), ale nepomohlo to. V Ovládacích panelech mi to neprovede Automatickou aktualizaci ovladače. Je to spojeno s tím, že jsme dostali nové PC-čka s WindowsXP+AutoCAD2004... Původně jsme dělali s mašinami Windows2000Prof+AutoCAD2000 a bylo to (téměř) bez problémů. Mám to zkusit s tím Geniusem s použitím jejího driveru 

-------------
-FerTh-

Odeslal: Keberdle Václav
Datum odeslání: 09.zář.2005 v 11:16
Původně odeslal(a) Ferdinand Ferdinand napsal(a):

Mám to zkusit s tím Geniusem s použitím jejího driveru 

Ano
a settings
mode Office 97(pres SW on Geniusu)

Me to takto funguje..

Vytisknout stránku | Zavřít okno