Vytisknout stránku | Zavřít okno

nástrojová lišta

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Mechanical, Electrical
Popis fóra: Otázky ke strojařským verzím AutoCADu - AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical, ECSCAD a Mechanical Desktop
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=6943
Datum vytištění: 02.kvě.2026 v 10:13

Téma: nástrojová lišta
Odeslal: mika87
Předmět: nástrojová lišta
Datum odeslání: 07.srp.2008 v 12:57
Zdravím, potřebovala bych poradit jak znovu natavit v AutoCADu Mechanical své pracovní prostředí. Měla jsem problém s počítačem, kvůli kterému přijel technik, bohužel po jeho odchodu mi celý CAD zkolaboval a co je hlavní, zmizel mi úplně celý panel nástrojů (záložky Soubor, /pravy, modifikace...) a jediná co mi tam zůstala je Express, ke všemu anglicky...Pracovní prostředí nastavím, potřebuji jen vědět co dělat s lištou... 

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 07.srp.2008 v 13:55
Asi není načtené menu nebo je soubor menu poškozen. Chce to ale znát verzi programu, popř. další informace - napište si na mailto:support@xanadu.cz - support@xanadu.cz

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 07.srp.2008 v 13:57
Jen tak od boku střelím, že zřejmě došlo k poškození uživatelského profilu ve Windows.
   Jak to dát dohromady není zcela jednoduchá rada. Ale asi bych začal příkazem CUI - a tady se pokuste zorientovat.
   Jinak Mechanical jako nadstavba je obecně zajišťován parametrem profilu, se kterým se AutoCAD spouští ( /p <<ACADMPP>>)

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: mika87
Datum odeslání: 07.srp.2008 v 14:40
no menu se mi podařilo znovu načíst (nabídka Soubor, úpravy,...) Teď zase řeším v jaké šabloně celé prostředí otevřít, chybí mi tam nabídka AMFLY, AMPP a AMACAD.... 

Odeslal: ondrej_partyngl
Datum odeslání: 11.srp.2008 v 09:44
Zdravím, byl bych pro příkaz CUI jak psal pan Seiner přede mnou..na záložce AMPP zkontrolovat cestu k profilu, popřípadě profil upravit nebo na záložce Transfer převést toolbars apod z jiného profilu nebo vytvořit úplně nový.Doufám, že jsem Váš problém pochopil správněSmile

-------------
Ondřej Partyngl

Vytisknout stránku | Zavřít okno