Vytisknout stránku | Zavřít okno

změna hesla

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Data management, PDM/PLM
Popis fóra: Otázky k Autodesk Vault, PLM 360, BIM 360 Docs, A360 Team, Buzzsaw a dalším data- a document-management aplikacím pro produkty Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7078
Datum vytištění: 30.dub.2026 v 22:08

Téma: změna hesla
Odeslal: Paolo
Předmět: změna hesla
Datum odeslání: 27.srp.2008 v 10:14
prosím zkušenější o nápovědu jak a kde změnit heslo do SQL databáze (default AutodeskVault).

Snažil jsem se přesunout valut z jednoho počítače na druhý ale VaultServer mi pořád jen píše že uživatel AutodeskVault nemá dostatečná práva na tomto druhém počítači. Už mě to nebaví :(

-------------
-------------
AIP 2008, Catia V5R18, 3D spacepilot

Odpovědi:
Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 27.srp.2008 v 10:25
Zkontrolujte si, jestli máte vůbec založeného uživatele AutodeskVault a zda není jeho účet zakázán nebo zamčen. IMHO by se měl při instalaci Vaultu založit.
(Jestli to máte na XP nebo Vistách, tak (Tento) počítač - pravé tlačítko - spravovat - místní uživatelé a skupiny.
Pokud na serveru, tak v AD)

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 27.srp.2008 v 10:27

Záleží IMHO také na tom, jaká je případně struktura sítě. Nemám moc zkušeností s lokální instalací Vaultu, ale podle mého by mohly být problémy s právy v doméně.

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Datum odeslání: 27.srp.2008 v 11:05
mrknu na to díky, nicméně při instalaci jsem chtěl změnit heslo pro tohoto uživatele a nešlo to :( a teď po instalaci už to nejde vůbec :D (myslím tím nejde v sql serveru, ne ve win, na to ještě mrknu)

-------------
-------------

Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 27.srp.2008 v 11:31
Pokud na PC nemáte administrátorská práva, tak je to bledý.

-------------
-FerTh-

Datum odeslání: 28.srp.2008 v 09:29
vyřešeno, celý problém byl v tom že se účet ve win sice vytvořil ale s nějakým jiným heslem, stačilo tedy změnit heslo u uživatele AutodeskVault a vše funguje jak má, děkuji za radu

-------------
-------------

Vytisknout stránku | Zavřít okno