C3D 2009 - Pár otázek?
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Civil 3D, Map, InfraWorks, GIS
Popis fóra: Otázky kolem mapových a GIS aplikací AutoCAD Map 3D, Civil 3D, Raster Design a InfraWorks
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7121
Datum vytištění: 28.čer.2026 v 00:18
Téma: C3D 2009 - Pár otázek?
Odeslal: KisserWolf
Předmět: C3D 2009 - Pár otázek?
Datum odeslání: 02.zář.2008 v 15:04
1.Proč když začnu clickat na Palety nástrojů na tu postraní lištičku a clickám jak blázen aspoň minutu, tak cad pokaždé spadne - pozor padá mi jen když ho pouštím jako český Cad 2009. 2.Proč když dám příkaz CUI a uložím jako, a pak, když kompletně odstraním cely C3D z disku a znovu nainstaluji a načtu soubor cui Palety nástrojů které jsem si pracně udělal jsou fuč. Dokonce nefunguje ani když dám na paletu pravé tlačítko, přizpůsobit palety a pak export. Po importu tam zase nejsou. :-( Musel jsem si řešení tohoto problému najít sám. 3. Proč když dám aktualizovat obrázek bloku v Paletách nástrojů tak to občas padne? 4.Proč když dám v Paletách nástrojů možnosti zobrazení a zadám pouze seznam je tam pořád ikona bloku? 5.Proč když vložím bitmapu a chci jí třeba jen otočit přenese se vždy nad oběkty? 6.Proč když přecházím z modelu do rozvržení, zobrazí se mi na vteřinu druhá aplikace kterou mám zapnutou. 7.Proč je na mém počítači prohlížení wms služeb strašně pomalé (nepoužitelné) a nejde v C3D uložit výřez mapy třeba do formátu jpg, když to umí 10x rychleji programy které nejsou placené. 8. atd……
|
|