Vytisknout stránku | Zavřít okno

True Viewer 2009 se nespustí

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7276
Datum vytištění: 06.čer.2026 v 02:53

Téma: True Viewer 2009 se nespustí
Odeslal: Seiner
Předmět: True Viewer 2009 se nespustí
Datum odeslání: 26.zář.2008 v 21:41
Při kompletní přeinstalaci jednoho počítače jsem nainstaloval ATW 2009. Běžně ho instaluji a uživatelé jsou s ním spokojeni. Takže jsem ho ani neozkoušel a předal počítač uživateli. Druhý den mi volal, že viewer nefunguje. Při kliknudí na DWG nebo na odkaz na prohlížeč se na chvilku ukážou přesypací hodiny a nic se neděje. Žádný proces neběží.
   Počítač je s XP Home a pouze 256 MB paměti (a ještě sdílenou grafiku - je to notebook). Myslíte, že by to mohlo být nedostatkem paměti?
   Starší verze viewru na něm fungovala.

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odpovědi:
Odeslal: Kackac
Datum odeslání: 26.zář.2008 v 22:02
Občas se mi něco podobného stane u různých aplikací. Když se podívám do správce úloh, zjistím, že tam je proces spuštěný, ale program ne. Pravda, většinou to není na čerstvém PC, ale po nějaké době provozu, kdy už se ve win začínají běžně dít podivné věci. Někdy mi stačí proces ručně ukončit a na druhé spuštění už to jde, ale chápu, že tohle nemůžete chtít po uživateli.

-------------
Kackac

Odeslal: vbehun
Datum odeslání: 26.zář.2008 v 23:04
Ono 256 MB RAM je dost málo - zmíněný ATW 2009 je poměrně náročný.
A když se to zkombinuje ještě s nějakými potížemi v instalaci .NET Frameworku ...

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 29.zář.2008 v 12:55
To bude určitě tou malou pamětí - DWG TrueView je vlastně AutoCAD, takže i paměťové nároky má podobné.

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Vytisknout stránku | Zavřít okno