Vytisknout stránku | Zavřít okno

Instalace ADMS - obsazený port 80

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7606
Datum vytištění: 13.čer.2026 v 17:18

Téma: Instalace ADMS - obsazený port 80
Odeslal: Seiner
Předmět: Instalace ADMS - obsazený port 80
Datum odeslání: 21.lis.2008 v 07:36
Pokouším se o lokální instalaci ADMS na notebook. XP SP3 ENU.
Při kontrole mi to stále tvrdí, že nějaký jiný web může sedět na portu 80. V počítači byl Skype - odinstaloval jsem ho. Ale chyba zůstala. Netstat mi na portu 80 neukazuje nic.
   Snažil jsem se dívat do Advanced Configuration Guide, jak nainstalovat na jiný port, ale to je spíš pro server. Mám ještě jednu potíž navíc - zkoušel jsem nainstalovat IIS, ale chce to soubory ze složky Service Pack 3 a žádné jiné nebere, i když se jmenují stejně. (Na počítači je složka ServicePack).
   Ten počítač jsem přeinstalovával zhruba před měsícem (byl požadavek na ENU XP) - vůbec se mi do toho nechce znova :-(((.

Ještě bych mohl zkusit odinstalovat antivir (při mém předchozím problému s OC na IS 2008/Vista 64 mi to pomohlo)

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odpovědi:
Odeslal: radimekk
Datum odeslání: 21.lis.2008 v 08:37
Ano, často úplné odinstalování antiviru problém odstraní.

Odeslal: simek
Datum odeslání: 21.lis.2008 v 10:10
měl jsem něco podobného při instalaci inventor 2009  vypnul jsem internet a prošlo to

Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 21.lis.2008 v 10:24
Co míníte tím "vypnul jsem internet"?
- odpojil jste kabel ze síťovky, zakázal jste síťové připojení nebo jak?

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: Krauši
Datum odeslání: 21.lis.2008 v 13:17

Řešil jsem to samé nedávno, blokoval to NOD32. Musel jsem ho úplně odinstalovat. Po instalaci ADMS jsem ho vrátil. Dost se to potom sekalo, tak jsem byl nucen nastavit v NODu Inventor do vyjímek. Teď to šlape dobře. Skype stačí jenom vypnout.

-------------
Krauši

Odeslal: Kociš
Datum odeslání: 21.lis.2008 v 15:19
Mně to dělalo AVGčko. Nebylo třeba odinstalovat, stačilo jen všechny komponenty AVG povypínat. Samozřejmě vypnout i skype.

Vytisknout stránku | Zavřít okno