rozvrzeni
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7672
Datum vytištění: 20.dub.2026 v 12:32
Téma: rozvrzeni
Odeslal: bajus
Předmět: rozvrzeni
Datum odeslání: 29.lis.2008 v 21:31
|
Zdravim potreboval by som radu ohladom rozvrzenia. Mam nakresleny vykres v modeli, vsetko vo svojich hladinach ale ked som siel urobit fianalku vo vykresovom priestore tak mi niektore hladiny nevykresluje. Vsetky hladiny su rozmrazene.
|
Odpovědi:
Odeslal: Radim Cech
Datum odeslání: 29.lis.2008 v 21:46
Nemáte ty hladiny zakázané pro vykreslení a nebo v barvě, která je stejná jako pozadí výkresového prostoru a nebo nemáte zmrazené ty hladiny jen v tom výkresovém prostoru?
------------- R.C.
OSTRAVA
|
Datum odeslání: 29.lis.2008 v 23:00
Nie,nie vsetko bolo aktivne.. Musel som to prekopirovat do novej hladiny.. Ale nedalo mi to preco to neslo. Vdaka za pomoc
|
Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 02.pro.2008 v 10:25
Co nevykresluje? AutoCAD anebo tiskárna? Tisknete barevně? V přehledu před tiskem to vypadá jak na obrazovce? Jaká je barva "nevykreslené" hladiny? Není zakázán tisk u té hladiny?
------------- -FerTh-
|
Datum odeslání: 04.pro.2008 v 11:47
|
nevykresluje autocad a tlacit som to ani neskusal.. Nevykreslovalo zelenu a modru ale ked som spravil novu hladinu tak uz to slo v pohode.
|
Datum odeslání: 04.pro.2008 v 11:50
nevykresloval autocad vo vykresovom priestore a tlacit som to ani neskusal.. Nevykreslovalo zelenu a modru ale ked som spravil novu hladinu tak uz to slo v pohode. vsetky vlastnostiu vsetkych hladin boli nastavene rovnako ale len tie nezobrazovalo.Regeneracia tiez nepomohla.
|
Odeslal: xveith
Datum odeslání: 04.pro.2008 v 11:54
nemůže to být jen že to nevygeneruje? Zkuste _regenall
|
Odeslal: be_em
Datum odeslání: 04.pro.2008 v 12:36
Prepáčte že sa tu vpletiem ale mi to teraz nejako sadlo do tohto problému:
do výkresu mám vložené v JTSK cez XREF skenované katastrálne mapy vo forme PNG, v modeli je všetko ok, tlačím to cez výrezy, kde pri zobrazení vo výreze je tiež všetko OK. Ak však výkres vytlačím a pozriem si výsledné DWF tak je jedna katastrálna mapa posunutá cca o 20 m. Neviem kde je chyba. Všetky XREF som skúšal načítať nanovo, aj samotné XREF katastrálnych máp je v poriadku. Problém nastane asi až pri tvorení DWF
|
Datum odeslání: 05.pro.2008 v 10:44
Rad by som pomohol ale nie som az taky odbornik v cade,som v stadiu studia:-) Neskusal si vyhodit vykres do pdf ci to urobi tak isto ako dwf?ak ano tak potom by bola asi chyba niekde inde ako pri spracovavani do dwf.
|
Datum odeslání: 05.pro.2008 v 14:01
? Z-souřadnice?
------------- -FerTh-
|
Datum odeslání: 05.pro.2008 v 14:03
OT - To bajus: Raději použijte Edit svého příspěvku, než opětovné uveřejnění jeho nového "rozšířeného" vydání.
------------- -FerTh-
|
Datum odeslání: 06.pro.2008 v 14:44
|
To sa stalo nedopatrenim. Ospravedlnujem sa.
|
Odeslal: Peter M.
Datum odeslání: 15.pro.2008 v 12:32
a nemuze to mit neco spolecneho s object ENABLER? me to v modelu zobrazovalo a v rozvrzeni + tisku ne... zatim jsem ani moc nepobral k cemu to je a jak to funguje (Enabler)
------------- Peter M.
|
|