Vytisknout stránku | Zavřít okno

Problém s kotováním

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7804
Datum vytištění: 12.čer.2026 v 03:44

Téma: Problém s kotováním
Odeslal: wh1sp3r
Předmět: Problém s kotováním
Datum odeslání: 24.pro.2008 v 21:20
Dobrý den,
Potřebuju rychle něco udělat do školy, a tak jsem použil trial verzi inventoru 9, 11 .. a pořám mám stejný problém a to, že nakreslím třeba obdelník, okotuji .. ale kotu prostě nemohu změnit. Dám upravit kótu, dám jinou hodnotu, enter ... a nic. Kde může být chyba ?

Vista 64b, 8800 geforce, 8GB RAM...

Odpovědi:
Odeslal: hoboj
Datum odeslání: 25.pro.2008 v 08:01
Dobrý den, v Inventoru 9, 11 si musíte stáhnout service packy, protože windowsy kolidují s Inventorem a ruší přepisování kót. Proto Vám to nejde přepsat, je to z důvodu jedné windowsové aktualizace.Wink

Mějte seSmile

-------------
Vojtěch Visingr

Datum odeslání: 25.pro.2008 v 11:01
Stáhl jsem si SP1,2,3,4 ... a pořád ty kóty nemůžu přepsat .. dají se přepsat jenom tehdy, když nějakým způsobem posunu nákres a pak mohu editovat jednu kótu :D pak zase posunout a pak můžu zase editovat .. to je bordel :) zkusím zjistit, co je to za aukualizaci, moc threadů o tomto problému jsem nenašel

Datum odeslání: 25.pro.2008 v 15:05
A Vy používáte visty? 

-------------
Vojtěch Visingr

Datum odeslání: 25.pro.2008 v 19:55
Ano, mám Visty 64bitové

Datum odeslání: 25.pro.2008 v 21:53
Tak to se divím, že jste vůbec nainstaloval Inventor11. Shocked

-------------
Vojtěch Visingr

Odeslal: honsa
Datum odeslání: 25.pro.2008 v 22:57
Na adrese http://students2.autodesk.com/ je ke stažení Inventor Profesional 2009 CZ - ostrá studentská verze - nemá žádná omezení. Je nutné se ale zaregistrovat. Snad se tam nějak proklikáte. Naši studenti to používají a nemají s prací žádné problémy.

-------------
Josef

Datum odeslání: 26.pro.2008 v 10:02
Kamarád si instaloval originální Inventor11 na visty, ale vůbec mu to nešlo. Tak se divím, že to šlo Vám.

Ale určitě Vám půjde na visty buď I2008 nebo I2009.

Mějte se krásněSmile a ať se Vám to podaříWink

-------------
Vojtěch Visingr

Vytisknout stránku | Zavřít okno