Vytisknout stránku | Zavřít okno

nejde mi knihovna u Autodesk Inventor 2009

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7939
Datum vytištění: 12.čer.2026 v 01:29

Téma: nejde mi knihovna u Autodesk Inventor 2009
Odeslal: kosmosmen
Předmět: nejde mi knihovna u Autodesk Inventor 2009
Datum odeslání: 20.led.2009 v 08:35
Zdravím Vás všechny a zároveň žádám o radu, nejde mi knihovna Cry a dost bych ji potřeboval, víte prosím někdo, jak na to? Předem moc děkuji za pomoc.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Kosmosmen

Odpovědi:
Odeslal: radimekk
Datum odeslání: 20.led.2009 v 10:35
Dobrý den, pokud chcete aby vám někdo poradil s vaším problémem, musíte ho více popsat. Co vám Inventor hlásí?

Datum odeslání: 20.led.2009 v 10:49

Dobrý den,

Takže Inventor hlásí:,, Autodesk Invetor 2009 is not compatible with the Autodesk Data Management Server hosting the following server applications:

Vault Server version 12.0.123.0 "

Odeslal: IvoBe
Datum odeslání: 20.led.2009 v 12:09

Mě přesně tohle dělal NOD32, hlídající http komunikaci na portu 80. Řekl bych, že se to tu v minulosti už řešilo.

-------------
Ivo Bešťák

Datum odeslání: 20.led.2009 v 12:13
Antivirus jsem mel vypnuty, hledal jsem to na foru tady ale bohuzel jsem nic nenasel, nebo radeji jeste kouknu, mozna jsem to jen prehlednulWink

-------------
Kosmosmen

Odeslal: horalek
Datum odeslání: 20.led.2009 v 13:09
Dobrý den, jedná se o to, že máte nainstalovaný ADMS 2008, sice funkční, ale ve verzi pro Inventor 2008. Je nutné i tento přeinstalovat na verzi 2009. Pozor na postup přeinstalace. Horalek.

Datum odeslání: 20.led.2009 v 13:16
Tím myslíte, že se musí nainstalovat Autodesk Inventor 2009 celý znovu?

-------------
Kosmosmen

Odeslal: horalek
Datum odeslání: 20.led.2009 v 13:22
Ne, to není zapotřebí. Stačí jen Autodesk Data Management Server 2008(ADMS). Instalace verze 2009 se pravděpodobně nedokončila, protože ještě máte nainstalovanou verzi 2008. ADMS může být na počítači jen v jedné verzi.

Datum odeslání: 20.led.2009 v 13:45

Zatím děkuji, teď na tom pracuji. Dám vědět, jak to dopadne, každopádně ta 2008 tam bylaWink tak to snad bude ono.

-------------
Kosmosmen

Datum odeslání: 22.led.2009 v 15:00
Dobrý den,
tak Vám moc děkuji za radu, měl jste pravdu, sice jsme to museli celé odinstalovat protože se to nedařilo, nakonec jsme formátovali disk protože se to nezdařilo a ni při přeinstalování (ale normálně by to za potřebí opravdu nebylo instalovat cele znovu a ještě formátovat PC)
Každopádné to opravdu bylo způsobené těmi 2008čkamiWink
Tak tedy ještě jednou moc děkuji, teď už jen vyřešit abychom nemuseli vypínat antivirus(eset smart security) a bude to báječnéClap
Nemáte na to náhodou také někdo nějaký tip?Smile Ale to jen kdyby náhodou, předem všem děkuji za ochotu pomociBig%20smile

-------------
Kosmosmen

Odeslal: flesar
Datum odeslání: 22.led.2009 v 15:15
Upravte nastavení antivirového programu.

Vytisknout stránku | Zavřít okno