Vytisknout stránku | Zavřít okno

väzby pri zrkadlení

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=8078
Datum vytištění: 26.dub.2026 v 07:47

Téma: väzby pri zrkadlení
Odeslal: sbilcik
Předmět: väzby pri zrkadlení
Datum odeslání: 11.úno.2009 v 06:30
Prosím vás, ak vie niekto poradiť ako odrzkadliť objekty tak aby boli zachované aj väzby.
Keď teraz odrzkadlím niečo tak tými odzrkadlenými objektami môžem volne hýbať.
mám inventor 2009
Ďakujem 

Odpovědi:
Odeslal: IvoBe
Datum odeslání: 11.úno.2009 v 06:36
Vážený příteli, mám pro Vás tuto zprávu: Není to chyba Inventoru, je to jeho vlastnost !

-------------
Ivo Bešťák

Odeslal: sbilcik
Datum odeslání: 11.úno.2009 v 06:39
to je v poriadku, len by som chcel vedieť či je nejaký spôsob ako to ošetriť, alebo ako tam tie väzby najjednoduchšie dať

Odeslal: dagon
Datum odeslání: 11.úno.2009 v 07:36
...najjednoduchsie je odzrkadlene objekty hned ukotvit...(grounded)

-------------
dagon

Odeslal: Radek001
Datum odeslání: 11.úno.2009 v 08:06
Původně odeslal(a) dagon dagon napsal(a):

...najjednoduchsie je odzrkadlene objekty hned ukotvit...(grounded)

Souhlas. Nebo radeji zrcadleni vubec nepouzivat. Ja radeji vlozim jeden dil napravo, druhy nalevo a pokud jich je vic, tak pouzivam fci pole.

-------------
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer

Odeslal: EuroTec
Datum odeslání: 11.úno.2009 v 08:36
Funkce zrcadlení a kopie sestavy vypadají na první pohled hezky, ale já stále používám různé obezličky, které už v tomto foru byly několikrát popsány a vznikly když ještě tyto funkce neexistovaly. Dokonce jsem tyto funkce svým méně zdatným kolegům zakázal, protože když mu vznikou různé party s přívlastem _KOP_ZRC_ZRC aniž by změnily svůj původní tvar, tak se nemohu smíchy udržet.

-------------
Milan Denk

EuroTec JKR

Odeslal: Radek001
Datum odeslání: 11.úno.2009 v 09:00
Původně odeslal(a) EuroTec EuroTec napsal(a):

Funkce zrcadlení a kopie sestavy vypadají na první pohled hezky, ale já stále používám různé obezličky, které už v tomto foru byly několikrát popsány a vznikly když ještě tyto funkce neexistovaly. Dokonce jsem tyto funkce svým méně zdatným kolegům zakázal, protože když mu vznikou různé party s přívlastem _KOP_ZRC_ZRC aniž by změnily svůj původní tvar, tak se nemohu smíchy udržet.

Šťastný to člověče! Mne už smích přešel, nyní se zuby nehty držím před vztekem Confused

-------------
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer

Odeslal: mimo0912
Datum odeslání: 13.úno.2009 v 17:49
Súhlasim, že sa to da obijsť, ale ak si vypnem pridavanie prípony pri zrkadlení, tak tam nie je. Ak rozumne vytvorím väzby medzi komponentami, ktoré zrkadlím, tak sa zachovajú aj na zrkadlených. Treba dorobiť len tie, ktoré sú k nezrkadlenému komponentu. Pracujem v INV11.

Vytisknout stránku | Zavřít okno