Vytisknout stránku | Zavřít okno

Visty vs. AutoCAD

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=8101
Datum vytištění: 20.dub.2026 v 06:47

Téma: Visty vs. AutoCAD
Odeslal: Velbloud
Předmět: Visty vs. AutoCAD
Datum odeslání: 14.úno.2009 v 22:32
Zdravíčko, potřeboval bych poradit. Při instalaci AutoCADu 2008 i Inventoru 2008 na 32bitový Visty mi to hodí hlášku:

Chyba 1606. Nelze získat přístup k umístění v síti Autodesk\AutoCaD\2008\R17.1\csy\

a dál už mě to nepustí. FireWall i antivir jsem odpojil ale výsledek pořád setjný...

Odpovědi:
Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 16.úno.2009 v 13:41
V jaké síti to je? Obecně síťové odkazy začínají na \\... Zkusit poslat ping na tu adresu?

-------------
-FerTh-

Datum odeslání: 17.úno.2009 v 11:23
Právě že to není v žádné síti... Mám domácí PC a aji jsem se kvůli tomu odpojil z netu. Přeci po mě AutoCAD nemůže chtít, abych byl přopojenej na net. Mám normální verzi-žádnou síťovou-proto tomu taky nějak nerozumím. Ale divný je že mi to hodí úplně stejnou hlášku jak při instalaci AutoCADu tak i u Inventoru. Není možné že je chyba na straně VIST a ne u AutoCADu??

Datum odeslání: 17.úno.2009 v 15:37
To nevím, naštěstí používám zlatý WoknaXP a (dle dosti častých negativních reakcí - nejen zde na tomto fóru) vůbec netoužím po Vistách.Cool

-------------
-FerTh-

Datum odeslání: 17.úno.2009 v 17:21
nu což....jdu instalovat XP

Datum odeslání: 18.úno.2009 v 13:26
Nezapomenout na SP3.

-------------
-FerTh-

Odeslal: Mikemamm
Datum odeslání: 18.úno.2009 v 16:25
nechapu v cem je problem, ale na vistach jsem delal posledni rok v cadu 2008 a ted delam v 2009 a instalace bez problemu, to budete mit pravdepodobne nekde v OS nastavenou "ochranu". Jako prvni jsem u vist vypl UAC a tim padem spoustim automaticky vse jako admin, aniz bych to musel vybrat, zkuste jeste toto, tedy pokud jeste mate visty. Ja jsem celkem s vistama spokojen, trvalo mi skoro rok, nez jsem v nich vse poupravil podle sveho a vsechna mozna zbytecna ochranna opatreni atd ... Pokud toto nepomuze, tak jedine dotaz na nejakeho Soft odpbornika

Vytisknout stránku | Zavřít okno