viditelnost pracovní roviny
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=8412
Datum vytištění: 11.čer.2026 v 06:14
Téma: viditelnost pracovní roviny
Odeslal: Lukáš Záruba
Předmět: viditelnost pracovní roviny
Datum odeslání: 01.dub.2009 v 12:55
Mám podsestavu která je v další sestavě. Otevřu si samostatnou podsestavu mimo sestavu a vypnu v ní viditelnost pracovní roviny. Když otevřu sestavu v které se podsestava nachází tak jsou v ní ty pracovní roviny viditelné. Potřebuju nastavit viditelnost tak aby se mi po vypnutí v podsestavě nezobrazovali v následujících sestavách jako viditelné. Jde to nějak? pokud ano tak jak?
------------- Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
|
Odpovědi:
Odeslal: Martin Rebenda
Datum odeslání: 01.dub.2009 v 12:59
Nejde to, jakmile to vložíte do další sestavy tak to musíte manuálně vypnout a tu sestavu uložit, potom se vám to nebude už zobrazovat. Nevím jaký je důvod proč to tak je, ale je to už od pradávna...
------------- Martin Rebenda
|
Odeslal: EuroTec
Datum odeslání: 01.dub.2009 v 14:25
Pro mne to zas takový pravěk není. V 9, kterou jsem opustil nedávno to fungovalo normálně (co v partu to v sestavě). Je to jedno z mnoha "vylepšení", které ....... .
------------- Milan Denk
EuroTec JKR
|
Odeslal: ssmiga
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 09:42
|
Myslím že se to začalo projevovat ve verzi, kdy byly zavedeny reprezentace zobrazení, což je mimochodem užitečná věc. Ale u těch pracovních prvků mi to taky vadí.
|
Odeslal: kosmosmen
Datum odeslání: 08.dub.2009 v 09:00
Jo jo, mě to také vadí u těch pracovních prvku
------------- Kosmosmen
|
|