Panely nástrojů
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=8425
Datum vytištění: 04.čer.2026 v 13:09
Téma: Panely nástrojů
Odeslal: mika87
Předmět: Panely nástrojů
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 12:55
Zdravím...mám problém s panely nástrojů...Po znovunaistalovámí celého OS musím v AutoCADu znovu nastavovat vše podle sebe... Nevím co, kdy, jak a hlavně proč jsem zatrhla ale zmizely mi celé panely nástrojů..(soubor,úpravy,zobrazit,...)...jak je mám dát zpět?? A jak mám dát do vlastní palety příkazů příkaz "správce vlastností hladiny" když v nabídce AutoCAD,EXPRES,Mechanical, VAULT se tento příkaz není?? Kdyby byl vím, že ho mohu přesunout přes CUI, takhle jsem ale úplbně bezradná...
|
Odpovědi:
Odeslal: Pavel Homan
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 13:03
Panel nástrojů "Soubor" mi nic neříká, ale pokud myslíte nabídky, pak zkuste proměnnou MENUBAR nastavit na 1.
------------- Pavel Homan
Arkance Systems s.r.o.
|
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 13:05
|
DEKUJI JEDEN PROBLÉM VYŘEŠEN...:-)
|
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 13:24
Pokud otevřete dialog pro Úpravu uživatelského rozhraní (CUI) vidíte v seznamu příkazů příkaz Hladina (Vlastnosti hladiny)?
Arkance Systems s.r.o.
|
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 13:39
Ano vidím, to jsem našla hned, ale neumím si to dát odsud do své vlastní paletky Nebo spíš se mi nechce klikat na vše kjolem, aby tam zase nic nezmizelo..
|
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 13:59
|
Buď můžete příkaz ze seznamu přetáhnout přímo na jakoukoli paletu nástrojů nebo panel nástrojů, které máte aktuálně zobrazeny, nebo můžete vytvořit vlastní panel nástrojů v dialogu CUI a přetáhnout příkaz na něj.
Arkance Systems s.r.o.
|
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 14:13
Mockrát Vám děkuji 
|
Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 03.dub.2009 v 14:33
Pokud jste si před přeinstalováním neudělala zálohu profilu, který by se pak mohl načíst v nové instalaci, tak bohužel se to musí asi vytvořit znova...
------------- -FerTh-
|
Odeslal: Mikemamm
Datum odeslání: 04.dub.2009 v 16:19
|
To je zajimave, nedavno jsem instaloval 2009tku a z 2008cky jsem si exportoval profil, ve 2009tce jsem ho nacetl, ale rozvrzeni panelu a ikonek se mi nenastavilo tak jak jsem mel ulozene, ostatni veci ano, ale panely jsem si musel znovu ponastavovat
|
Datum odeslání: 06.dub.2009 v 10:37
Myslím že je k tomu potřeba načíst také uloženou zálohu dwt souboru (šablony).
------------- -FerTh-
|
Odeslal: Mikemamm
Datum odeslání: 06.dub.2009 v 10:46
|
ano to jsem nacetl, nastaveni vsech vlastnosti apod bylo v poradku podle profilu, ale jen usporadani nastojovych list nebylo
|
Odeslal: sirkeci
Datum odeslání: 19.dub.2009 v 16:34
|
Já si pravidelně zálohuji celou složku Support (ve Vistách C:\Users\jméno uživatele\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD 2009\R17.2\csy\), ve které jsou uloženy veškeré soubory s uživatelskými profily, pracovními prostory, šrafy, nastavení zkratek apod. Po přeinstalaci systému nebo přechodu na jinou verzi AutoCADu stačí jen složku nakopírovat zpátky a není potřeba nic přenastavovat.
|
Datum odeslání: 20.dub.2009 v 16:37
...jednoduché a prosté... 
------------- -FerTh-
|
|