Co rozvržení to jiná hladina
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=8520
Datum vytištění: 05.čer.2026 v 22:31
Téma: Co rozvržení to jiná hladina
Odeslal: sumi
Předmět: Co rozvržení to jiná hladina
Datum odeslání: 22.dub.2009 v 13:38
|
Prosím o radu: mám několik rozvržení a v každém tom rozvržení bych chtěl zobrazit jiné hladiny. Jak na to?
|
Odpovědi:
Odeslal: alfred
Datum odeslání: 22.dub.2009 v 13:43
Vlezete v rozvržení do výřezu a v dialogu hladin máte napravo další sloupce - vlastnost + zapnutí/vypnutí v aktuálním výřezu.
|
Odeslal: sumi
Datum odeslání: 22.dub.2009 v 14:05
|
Výborně dekuji to jsem našel. Prosím ještě jedna doplňující: nepochopil jsem filtry hladin. Ať už jsem v modelu nebo v rozvržení potřeboval bych najednou vypnout nebo zapnout určité hladiny.
|
Odeslal: alfred
Datum odeslání: 22.dub.2009 v 14:25
Filtr zajistí, že se v dialogu hladin nebo v rozevíracím seznamu v panelu nástrojů zobrazí jen hladiny které splňují určitou podmínku. Další využití je na Vás. Například snadno vyberete hladiny pro zapnutí/vypnutí.
Filtrovat se dá podle mnoha podmínek, já používám prakticky jen filtr dle názvu. Používám zástupné znaky (např. *)
|
Odeslal: Buba
Datum odeslání: 23.dub.2009 v 13:40
|
Dáte si do filtra tie "určité hladiny " a Shift-om si označíte všetky a zmrazíte alebo vypnete.... si ich naraz.
|
|