Vytisknout stránku | Zavřít okno

Přechod z ADT5 na 6

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Architecture, MEP, Fabrication, Plant 3D
Popis fóra: Otázky ke stavařským aplikacím AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, k potrubní aplikaci AutoCAD Plant 3D, k Fabrication a Advance Steel
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=863
Datum vytištění: 14.kvě.2026 v 03:10

Téma: Přechod z ADT5 na 6
Odeslal: Peter Jirat
Předmět: Přechod z ADT5 na 6
Datum odeslání: 18.kvě.2005 v 12:26

Pomalu se na to chystám, chci se zeptat na zkušenosti. Hlavně mne zajímá, zda převáděné šablony a tool palety jste nechali na místě a je možnost je používat pro oba sw, nebo je místo pro zdroje ADT6 jiné než pro ADT5.

Díky PJ 

Odpovědi:
Odeslal: Rostislav Říha
Datum odeslání: 18.kvě.2005 v 20:37
  • toolpalety máme na stejném místě a fungují.
  • trošku nás štve CUI, přechod není úplně hladký
  • u výkresů, kde je hodně entit space, to padá na fatal teror
  • subjektivně o něco méně stabilní, než 5ka (pocit, že častěji padá)
  • nezdá se být pomalejší (samozřejmě až poté, co se vypnou ty zobrazovací vychytávky)
  • obecně pocit, že upg. je zatím dost jedno - novinky acadu málo provázány s adt - např. dyn. bloky nejdou používat v souvislosti s aec contentem, souřadnice na kurzoru spíš překážejí, z rozblikaných entit na obrazovce tady půlku lidí bolí oči a tak:)...ale třeba ty zkratky Shift+něco jsou super, a tak až do nekonečna...je to krok dopředu, ale je otázka, zda zatím stojí za práci s přechodem, který určitě není tak hladký, jako mezi 4 a 5

V souvislosti s přechodem mne zajímá, jak je to s cestami - nefunguje nám drawing history - určitě jsem někde něco zmršil, jen nevím co:)

-------------
Rostislav Říha

Vytisknout stránku | Zavřít okno