Vytisknout stránku | Zavřít okno

AutoCad 2005 - vykreslování

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=866
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 15:33

Téma: AutoCad 2005 - vykreslování
Odeslal: Mikemamm
Předmět: AutoCad 2005 - vykreslování
Datum odeslání: 18.kvě.2005 v 18:23
Zdravim, ted jsem si nainstaloval AutoCad 2005 a nevim, kde mam zadat pri tisku nebo pri vykreslovani do rozvrzeni styl vykreslovani ? Ve 2004 to bylo nabizeno, ale tady to nikde nevidim. Predem diky za odpoved

Odpovědi:
Datum odeslání: 18.kvě.2005 v 18:42
Uz to mam, ale zajimalo by mne, jestli se da nejak nastavit, aby kdyz dam tisknout, tak aby se mi vzdy automaticky nastavila velikost papiru a styl vykreslovani atd ... Abych to tam nemusel znovu zadavat.... Diky

Odeslal: SWISSS
Datum odeslání: 18.kvě.2005 v 18:42

V pravem spodnim rohu dialogu tisku by mela byt takova dvojita sipka. Něco jako >>. Stisknutim tohoto tlacitka se dialog "rozbali" a muzete nastavovat jak je libo. (doufam, ze jsem vas problem pochopil spravne.. )

Odeslal: PepaR
Datum odeslání: 18.kvě.2005 v 19:06
Parametry pro tisk lze nastavit v prostoru rozvržení, pak již nebudete muset nastavovat tisk znovu...

Datum odeslání: 18.kvě.2005 v 19:45
Diky za rady, uz jsem na to nejak mozne prisel. Jinak ja jsem zvyklej, ze kdyz jsem dal v 2004 rozvrzeni, tak se me to zeptalo na styl vykresleni a stranku atd ... Ale v 2005 se to nepta. Takze to bylo to co mi chvilku trvalo, nez jsem to pochopil, ze se dole musi dat pouzit na rozvrzeni a ne dat OK. Diky

Vytisknout stránku | Zavřít okno