Vytisknout stránku | Zavřít okno

výplně otvorů

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Architecture, MEP, Fabrication, Plant 3D
Popis fóra: Otázky ke stavařským aplikacím AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, k potrubní aplikaci AutoCAD Plant 3D, k Fabrication a Advance Steel
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=877
Datum vytištění: 11.kvě.2026 v 21:41

Téma: výplně otvorů
Odeslal: Hotovy
Předmět: výplně otvorů
Datum odeslání: 19.kvě.2005 v 12:42

Dobrý den,lze nějakým způsobem v ADT 2004 vytvořit vlastní typy výplní otvorů? A neexistuje kromě nabídky v paletě nástrojů ještě přístup do nějaké knihovny?

Tříkřídlové okno s prostředním křídlem neotvíravým jsem složil ze dvou jednokřídlových oken otvíravých a jednoho s pevnou výplní. Nelze si toto někde nadefinovat jako jeden blok?

Odpovědi:
Odeslal: Rostislav Říha
Datum odeslání: 19.kvě.2005 v 13:55

Původně odeslal(a) Hotovy Hotovy napsal(a):

Dobrý den,lze nějakým způsobem v ADT 2004 vytvořit vlastní typy výplní otvorů? A neexistuje kromě nabídky v paletě nástrojů ještě přístup do nějaké knihovny?

Kromě palet, co vidíte rovnou, si můžete tahat další z knihovny...ale to asi víte.

Další styly jsou pak v šablonách

Původně odeslal(a) Hotovy Hotovy napsal(a):

Tříkřídlové okno s prostředním křídlem neotvíravým jsem složil ze dvou jednokřídlových oken otvíravých a jednoho s pevnou výplní. Nelze si toto někde nadefinovat jako jeden blok?

lze, jmenuje se to window assembly

-------------
Rostislav Říha

Datum odeslání: 19.kvě.2005 v 14:30
poraďte mi prosím, kde najdu přístup ke knihovně a i ty šablony...nějak je to nad moje síly..děkuju

Odeslal: Rostislav Říha
Datum odeslání: 19.kvě.2005 v 14:56

knihovna: příkaz _AecContentBrowser

šablony: asi někde pod "Documentssettings/allusers" ... nevím, dejte prohledat disk c:)...může se lišit dle Vaší informace

-------------
Rostislav Říha

Datum odeslání: 19.kvě.2005 v 15:18
děkuju za rady...

Vytisknout stránku | Zavřít okno