Vytisknout stránku | Zavřít okno

Stopa za miší

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=893
Datum vytištění: 21.dub.2026 v 12:01

Téma: Stopa za miší
Odeslal: Mishak
Předmět: Stopa za miší
Datum odeslání: 24.kvě.2005 v 00:55

Mám problémek s tím že mi za myší zůstává stopa od kursoru(neni to malou pamětí) je to jako když kreslíte v malování. Druhou související chybou je to že v levém dolním rohu daný osový koordinátor(na rýsovací ploše) nemá jen osy (x,y) ale kolem nich se vyskytuje jakási nesmyslná křivka. Děkuji za každou radu

Pozn. autora: Stopa neni rázu nastavení ukazatele, zůstává nemizí, plocha je po určité době plná otisku rýsovacího kříže. Zmizí jen při Zoom In-Out nebo při příkazu: re

Odpovědi:
Odeslal: SWISSS
Datum odeslání: 24.kvě.2005 v 08:09
Stopa za myší? Nevím, jestli je to záležitost cadu, ale určitě se to dá nastavit ve windows (ovládací panely/myš/vlastnosti/zobrazovat stopu ukazatele). V levém spodním rohu se vetšinou zobrazuje ikona USS - dá se zvolit jiná, nebo vypnout.

Odeslal: Augur
Datum odeslání: 10.čer.2005 v 11:23
S niecim podobnym som sa volakedy stretol.Podla mna su to iba docasne body a po regeneracii vykresu by sa mali stratit. Pravdepodobne je to pametou pocitaca, ten si zjednodusuje pracu. Ale je to iba moj nazor.

Odeslal: Pepa
Datum odeslání: 10.čer.2005 v 12:16
otisk kříže? nebo jen malé křížky, které mizí při zoomu nebo posunu obrazu?Zkuste BLIPMODE na 0 (nula)
jinak osový koordinátor vypínám, jsem na něj alergický. Možná to je tím, že dělám ve 2-D, tak mi jen překáží.

Odeslal: Kubeczka
Datum odeslání: 13.čer.2005 v 07:57
A jakou máte grafiku?

Vytisknout stránku | Zavřít okno