Vytisknout stránku | Zavřít okno

Modeling failure

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=906
Datum vytištění: 23.dub.2026 v 11:47

Téma: Modeling failure
Odeslal: hero
Předmět: Modeling failure
Datum odeslání: 25.kvě.2005 v 18:22
Pri modelovani v Autocade 2004 mi spadol model tesne pred dokoncenim, general modeling failure. Nevie mi niekto poradit, co sa s tym da robit? Dakujem

Odpovědi:
Odeslal: Rostislav Říha
Datum odeslání: 25.kvě.2005 v 19:34
  1. zobrat daco sklenne a riadne tym triesnut o stenu, aby sa to pekne hlasno rozbilo.
  2. Pozriet sa do .bak suboru - predpokladam, ze pravidelne ukladate...pokial nie, tak mozno pouzit hlavu namiesto steny (vid bod 1)
  3. Pozriet sa do TEMP adresara, tam byste mali mat automaticke zalohy - frekvenciu ich ukladania riadi premenna SAVETIME - ked ju mate nastavenu na viac, ako 5, plati odporucenie z bodu 2
  4. Zkusit subor otvorit pomociou RECOVER

...ste si isty, ze to chybove hlasenie citujete presne?

-------------
Rostislav Říha

Odeslal: hero
Datum odeslání: 26.kvě.2005 v 14:18
Dakujem velmi pekne. Podarilo sa mi spojazdnit starsie zalohy z tempu, ale novsie hlasia !dbqspace.h.@410eUnkonwn handle; na recover/verziach to iste co v originali: internal error: !savers.cpp@440eGeneral modeling failure. Tak neviem, bod 1. alebo 2.? Nejestvuje ina moznost? dakujem

Odeslal: Rostislav Říha
Datum odeslání: 26.kvě.2005 v 14:46
aspon ja o inej neviem, tieto hlasky vyzeraju ze sa s tym uz neda nic robit...mozte este vyskusat spravit novy prazdny vykres a ten vas do toho noveho vlozit, mozte tiez skusit otvorit dwg v inom softweri, ale skor, ked mate tie zalohy z tempu, bysom isiel na variantu 1:)

-------------
Rostislav Říha

Odeslal: Miroslav Harant
Datum odeslání: 26.kvě.2005 v 14:51
...anebo můžete použít metody na vyčištění výkresu od nepotřebných entit...

-------------
Miroslav Harant
ADT 3.3 / Win 98 SE

Vytisknout stránku | Zavřít okno