Tlac PDF s Xrefom
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=9309
Datum vytištění: 01.zář.2026 v 05:38
Téma: Tlac PDF s Xrefom
Odeslal: gyure
Předmět: Tlac PDF s Xrefom
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 11:16
Hi all,
neukamenujte ma ale hladal som a nenasiel som odpoved na moju otazku . Som lama ale snazim sa ...
otazka : mam vykres dwg(mapa) kde som pripojil cez xref druhy dwg vykres(body na mape) a teraz to chcem vytlacit do pdf. Ked to vytlacim cez PDF creator alebo cez DWG 2 PDF tak mi ztohoho je necitatelna mazanica pri vyzoomovani . ked pouzijem externy program Any DWG to PDF converter tak mam pekny vykres a mozem zoomovat pekne len chyba je ze tam chyba XREF. vykresli mi len mapu bez bodov. Skusal som aj funkciu v Xrefe BIND co mi to spoji ale aj tak som mal na PDF ku len mapu bez bodov.
dakujem pekne za odpovede ..
pekny den
|
Odpovědi:
Odeslal: be_em
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:01
|
len to pekne vytvorte cez PDF Creator ... problém bude asi v tom že nemáte priradenú hrúbku čiary jednotlivým entitám vo výkrese (aj body na mape)... myslím že máte priradenú hrúbku "default" tak ju zmente na čo najtenšiu
|
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:08
thx za odpoved
hrubku ciary mam nastavenu na 1,00 mm ked myslim na to co aj vy . a aj text mam zvacseni pri bodoch
neviem ci ste mysleli na to - ale ja potrebujem aby som mal tu ciaru hrubsiu lna vykrese
|
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:12
|
no veď to je problém ... máte pre body aj v textoch pri bodoch nastavenú hrúbku 1 mm ... skúste ju podstatne zmeniť na oveľa tenšiu .... dajte tam napr. 0,05 mm
|
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:13
|
uuuups! teraz som si všimol že používate TurboCAD ... takže berem moje odpovede späť ... to nemusí pre tento prípad platiť
|
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:16
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:21
|
tak teda ako? zmenili ste to na tenké čiary? funguje?
|
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:29
nezmenil som hrubku a program any DWG to PDF mi nakonic vykreslil spravne pdf ked to bolo uz spojene Bindom.
ciarka na vykrese dwg je hruba ale na pdf je zas tenka . 
|
Datum odeslání: 23.zář.2009 v 12:38
|
každopádne nepostupujete správne .... tlač musí hrúbky čiar vykresliť správne a príkaz BIND by som pri Xrefoch nepoužíval ani za svet ... za to by som ruky "lámal" ... však načo by potom boli super "XREF-y" že???
|
|