AutoCAD 2010 problém!
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=9477
Datum vytištění: 02.zář.2026 v 16:57
Téma: AutoCAD 2010 problém!
Odeslal: gerla@email.cz
Předmět: AutoCAD 2010 problém!
Datum odeslání: 19.říj.2009 v 22:39
|
Potřebuji poradit. Při kreslení se mi při každém přejetí kurzoru přes čáru kurzor na chvíli zastaví ( u sestavy se kousa ). Nevíte čím to je, že se kurzor snaží zachytávat na čarách? Dá se to nějak vypnout?
|
Odpovědi:
Odeslal: alfred
Datum odeslání: 20.říj.2009 v 06:44
Zkuste [VAR]QPMODE[/VAR] - zapina/vypina rychle vlastnosti. Je na to i tlacitko na stavovem radku. I kdyz to je spise pri kliknuti na objekt.
Zkuste vypnout nahled vyberu - Moznosti-> vyber-> nahled vyberu. Zrovna tohle je ale dost sikovna vec...
Mozna za to muze male okenko, ktere se zobrazuje pri ponechani kuzoru na entite (ukaze barvu, typ cary, typ entity a hladinu). Jak to ale vypnout nevim.
|
Odeslal: mates.87
Datum odeslání: 20.říj.2009 v 07:16
mám naprosto stejný problém a dělali mi to rychlé vlastnosti pro změnu mi to dělá zejména u zanček svarů a podobně. po vypnutí vlastností popis viz před. příspěvek se problém stratil.
------------- Matěj Bartecký
|
Odeslal: koutnak
Datum odeslání: 20.říj.2009 v 09:35
mates.87 napsal(a):
mám naprosto stejný problém a dělali mi to rychlé vlastnosti pro změnu mi to dělá zejména u zanček svarů a podobně. po vypnutí vlastností popis viz před. příspěvek se problém stratil.
|
... dělaly ... ... ztratil.
------------- Radim Koutňák
|
|