CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 3606 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Topic ClosedA WASTE OF TIME

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
rs_higgins View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03.Dec.2013
Location: United States
Using: AutoCad 7-2020, SW 14, PRO-E died
Status: Offline
Points: 75
Direct Link To This Post Topic: A WASTE OF TIME
    Posted: 26.Mar.2014 at 17:01
a


Edited by rs_higgins - 27.Mar.2014 at 14:48
No electrons were harmed in the making of this post. I will admit a few protons were momentarily Inconvenienced
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7087
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 17:05
Both so called problems are easily solved by merely changing a setting.


Edited by John Connor - 26.Mar.2014 at 17:25
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
rs_higgins View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03.Dec.2013
Location: United States
Using: AutoCad 7-2020, SW 14, PRO-E died
Status: Offline
Points: 75
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 17:16
waste


Edited by rs_higgins - 27.Mar.2014 at 14:49
No electrons were harmed in the making of this post. I will admit a few protons were momentarily Inconvenienced
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7087
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 17:33
If you do not see a thumbnail in either Explorer or in ACAD then that points to a setting in the Windows Registry that has to be changed.
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
rs_higgins View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03.Dec.2013
Location: United States
Using: AutoCad 7-2020, SW 14, PRO-E died
Status: Offline
Points: 75
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 17:45
of


Edited by rs_higgins - 26.Mar.2014 at 18:56
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7087
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 17:58
And what version of AutoCAD is being used at the moment?
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
rs_higgins View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03.Dec.2013
Location: United States
Using: AutoCad 7-2020, SW 14, PRO-E died
Status: Offline
Points: 75
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 18:12
Time


Edited by rs_higgins - 26.Mar.2014 at 18:56
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7087
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 18:15
Try changing it again.  Prayer might help too.


Edited by John Connor - 26.Mar.2014 at 18:15
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
rs_higgins View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03.Dec.2013
Location: United States
Using: AutoCad 7-2020, SW 14, PRO-E died
Status: Offline
Points: 75
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 18:54
Dang you just could not help yourself


Edited by rs_higgins - 26.Mar.2014 at 18:57
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7087
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2014 at 19:08
God helps those who help themselves.

Listen padre, I had the same problems in 2013 and 2014.  I can't tell you how many times I applied the only known fix.  Sometimes it sticks and sometimes it doesn't.  I didn't write the program code so don't go getting all riled up.  I've even read the fix was incorporated in SP1 for 2014 and I can tell you if it was it doesn't work consistently because I loaded that service pack as soon as it was available.  I've had the same problem both at work and at home.  So there.  Stick that in the collection plate and see where it gets you.

Praise the Lord and pass the code. 

BTW...stop changing the thread title just because your clerical collar got itself in a twist.

And it is WASTE not WAST.  Spell check broken?

 


Edited by John Connor - 26.Mar.2014 at 19:12
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,141 seconds.