CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 4326 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

AutoCAD issue

 Post Reply Post Reply
Author
lesliedd33 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 20.Feb.2018
Location: Hong Kong
Using: AutoCAD2013
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lesliedd33 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AutoCAD issue
    Posted: 20.Feb.2018 at 16:06
I am new here. Glad to join the community!
Whenever I have AutoCAD open to read DWG files, it brings the whole system operation to a crawl. Any thoughts why?
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 6923
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Feb.2018 at 17:56
What are your system specs?

Is this a standalone or networked workstation?

What is running in the background (ex. - antivirus, MS Office, etc.)?

Is this a new installation?

What OS are you using?
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 6923
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Feb.2018 at 13:19
What is the source of the drawings?  Were they produced by an outside firm?

Judging by your lack of response can we assume you fixed the problem or have you decided to chuck being a cad tech and have decided to be an umbrella salesman?


Edited by John Connor - 21.Feb.2018 at 13:20
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
LatCh View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13.Oct.2007
Location: Malaysia
Using: Revit
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LatCh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2018 at 21:35
What size are these DWGs?
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,188 seconds.