CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2986 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Create CAD interface (SDK)

 Post Reply Post Reply
Author
softwarebau View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28.Mar.2018
Location: Germany
Using: BricsCAD
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote softwarebau Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Create CAD interface (SDK)
    Posted: 28.Mar.2018 at 21:57
Hello dear community
We have CAD plugins on Bricscad. these plugins are CAD independent (programming language is c ++ based on framework). We also like to offer these plugins on autocad, progecad or other cad systems. for this, the cad interface must be created. Does anyone have experience with it? what does it take to create an interface from BricsCAD to AutoCAD, for example? In my opinion, this would only be fluency work? Say adapt the classes.

is that hard to do for a "normal" c ++ programmer without a big CAD experience??
Back to Top
inomold View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28.Mar.2018
Location: China
Using: solidworks, mastercam, autocad
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote inomold Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2018 at 07:41
Hi
It looks like a big project. You may start looking for both CAD API documentation if they are available, than you can start matching the functions to your need.
Good luck
Regards
carl ma
carl.ma@inomold.com
http://www.inomold.com
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,125 seconds.