CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2222 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Autocad 2019 LT Hatches Help!

 Post Reply Post Reply
Author
martingtc View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 17.Jun.2016
Location: United Kingdom
Using: 2008LT
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote martingtc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Autocad 2019 LT Hatches Help!
    Posted: 13.Mar.2019 at 09:59
Morning all,

I have some custom hatches in my files which are all fine and work so I know there is no problem there. 

However, every now and again, Autocad simply won't find the hatch! I just see a 'hatch pattern not found' text in the command line box.

I know Autocad can 'see' the hatches because I've used them before. It's pointed to the right folder in Option too....

What can I do to fix this?!

Thanks,
Back to Top
olgak View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14.Mar.2019
Location: Poland
Using: AutoCad2019
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote olgak Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Mar.2019 at 16:39
Maybe contact with a firm which sell AutoCAD and they help you to solve problem, in Poland there is a lot of comapny like that. for example Cadsot https://cadsoft.pl/ they are reseller AutocAD
Back to Top
martingtc View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 17.Jun.2016
Location: United Kingdom
Using: 2008LT
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote martingtc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Mar.2019 at 11:24
Just thought I might get a quicker answer this way!
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,063 seconds.