CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2949 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Autocad commands have a delay

 Post Reply Post Reply
Author
KarolR View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03.Sep.2012
Location: Israel
Using: Inventor 2008
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KarolR Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Autocad commands have a delay
    Posted: 30.Apr.2019 at 21:06
Autocad 13 and 14 have a delay of a second to a few seconds after each command i issue. the computer freezez and executes the command.
I think it didn't happen all the time before.
It's a mid class laptop, Toshiba Porteje Z30, 8 GB RAM, 64 Bit
I think it doesn't happen on an other laptop i have.
I use the same CUI file on both versions, maybe that's the fault?
Karol Rozman
Engineer
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,078 seconds.