CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 1066 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Saving maps

 Post Reply Post Reply
Author
scottz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 25.Jul.2019
Location: Australia
Using: AutoCAD2020
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote scottz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Saving maps
    Posted: 22.Nov.2019 at 08:06
Just wondering why when i save q_save why grid appears once its saved?
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7023
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Nov.2019 at 13:39
Are you saving in model space or in a layout?  Maybe you have GRID enabled in both environments? 
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
scottz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 25.Jul.2019
Location: Australia
Using: AutoCAD2020
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote scottz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2019 at 01:40
ok check it out now see how i go thanks john :)
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,035 seconds.