CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
CZ | EN | DE
Login or
registration
  Visitors: 3205
RSS channel - CAD tips RSS tips
RSS discussions

Discussion Discussion forum

 

HelpCAD discussion

 
CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

DeLaval Parallel Rotary PR1500 & PR2100

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2021 at 13:59
You never once mentioned page 22 in your previous posts.  You did mention pages 24 and 25.  So, you're saying your teacher wants you to create a 3D drawing?
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2021 at 14:06
Here is an example of what can be accomplished via the insert image command in nanoCAD which is an AutoCAD clone.  It took me about 20 minutes while I was having my morning coffee.

"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2021 at 15:09
I waited an hour for your reply but got nothing.  No response?  Oh well, can't say I did not try to help.  Good luck on your homework assignment.  Got to go now.  Bye.

Edited by John Connor - 01.Sep.2021 at 15:09
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
royalhorn View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22.Mar.2021
Location: Turkey
Using: autocad2021
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote royalhorn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2021 at 15:45
Sorry for not answering. I'm working like 5 hours. I will try this command when i go home. Thank you so much for your interest.
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 7124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2021 at 19:31
Originally posted by royalhorn royalhorn wrote:

Sorry for not answering. I'm working like 5 hours. I will try this command when i go home. Thank you so much for your interest.

In AutoCAD I believe the command is IMAGEATTACH.  For the drawing depicted above I inserted the image on a layer named "Image" so that when the time came I could turn off or freeze the layer so it would not plot.  


Edited by John Connor - 01.Sep.2021 at 19:33
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top
shakir.iqbal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07.Sep.2021
Location: Pakistan
Using: AutoCAD all versions, Revit, Tekla Structures
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote shakir.iqbal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2021 at 18:46
Hi, Is your problem resolved or you still looking for help?
Shakir Iqbal
Seasoned CAD Guru
https://www.fiverr.com/shakiriqbal482
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,078 seconds.