CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2800 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Topic ClosedDYNFRAME.vlx error

 Post Reply Post Reply
Author
cadascadcan View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13.May.2009
Location: Germany
Status: Offline
Points: 2
Direct Link To This Post Topic: DYNFRAME.vlx error
    Posted: 21.Mar.2012 at 09:04
Hi Folks,
I loaded this application "dynframe.vlx" (frames around text). But after starting, I get the following message:
 
Befehl: DYNFRAME
Replace text with framed text (mleader)
Select text/mtext to frame: *Abbruch*
Fehlerhafte Zeichenfolge für ssget-Modus
 
I use AutoCAD MEP 2012 (DACH)
 
What could be wrong. Is it possible that this application only works with american AutoCAD versions?
have a good time
CadAsCadCan
Back to Top
Vladimir Michl View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group

CAD Studio a.s.

Joined: 26.Jul.2007
Location: Czech Republic
Using: Autodesk software
Status: Offline
Points: 1784
Direct Link To This Post Posted: 21.Mar.2012 at 12:23
The German version of AutoCAD might have problems with the ssget mode used in the application. Please try the updated version of DynFrame available on the Download page.
Vladimir Michl (moderator)
CAD Studio - www.cadstudio.cz - Autodesk reseller
Back to Top
cadascadcan View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13.May.2009
Location: Germany
Status: Offline
Points: 2
Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2012 at 15:49
Thank you, Vladimir. Indeed this "ssget"-problem was the reason.
Now it works Big%20smile
 
Greetz...
have a good time
CadAsCadCan
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,078 seconds.