Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
astenik ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.úno.2008 Lokalita: Slovensko Používám: autocAD 2005 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() Zasláno: 27.úno.2008 v 20:13 |
Neviete kde je podrobne napísané ako vytvoriť vlastný šraf? Potrebujem aspoň ľahčený betón. Ak máte pošlite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
Návod je v Příručce uživatelských úprav, ale ruční cesta je docela komplikovaná. Docela pomůže interaktivní nástroj pro tvorbu šraf - např. HGEN. Ale standarní šrafy už většinou bývají hotové. Pro stavaře např. v AutoCADu Architecture, nebo ve free nadstavbě CAD Standardy.Upravil Vladimír Michl - 27.úno.2008 v 20:51 |
|
![]() |
|
cesnek.j ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad 2007 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Zdravim,mohl by mi nekdo prosim poradit, proc mi nefunguji cad standardy, prestoze jsem vse provedl dle navodu.Mam autocad 2007 a windows xp
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Instalátor je uzpůsoben pouze na české Windows XP, pokud máte jinou verzi, pak musíte nainstalovat CAD standardy ručně - viz archivy na stránkách CAD standardů. Upravil PepaR - 11.bře.2008 v 17:22 |
|
![]() |
|
cesnek.j ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad 2007 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Diky,asi mam jen pocestenou verzi.Slo by tento problem nejak eliminovat?S tim archivem jsem to nepochopil,stahl jsem je,ale tam je snad jen napoveda
Upravil cesnek.j - 14.bře.2008 v 11:59 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Archiv je určen pro uživatele, kteří si rozkopírují obsah složek na patřičná místa sami.
Vámi potřebné šrafy (soubory *.pat) naleznete v archivu ve složce:
CAD_standardy_1_4.rar\Documents and Settings\ProfilXYZ\Data aplikací\Autodesk\AutoCAD XYZ\RXY.Z\csy\Support
Sama struktura složky pak napovídá, kde je nutno soubory zkopírovat
Documents and Settings\ProfilXYZ\Data aplikací\Autodesk\AutoCAD XYZ\RXY.Z\csy\Support
XYZ je proměnná závislá na jméně přihlášeného uživatele, a verzi AutoCADu.
Složku CAD standardy můžete nakopírovat kdekoliv, ale je nutné přidat její obsah mezi cesty k podpůrným souborům - viz soubor čtimne.
|
|
![]() |
|
![]() |
Diky moc
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,160 sekund.