Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Marián Mošať ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 31.kvě.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Revit 2015, Civil 2015 Stav: Offline Bodů: 126 |
![]() Zasláno: 02.úno.2010 v 13:48 |
Zdravím,
v posledných dňoch som narazil na problém pri generovaní priečnych rezov z pripojeného koridoru. Trasa je v oboch súboroch odkazovaná datovou skratkou. Nefunguje vzorkovanie šablón koridoru, pritom povrchy z koridoru sú v poriadku. Problém je na viacerých počítačoch v sieti. Nestretol sa s tým niekto? |
|
MM
Revit 2015, Civil 2015 |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Dobrý den,
v poslední době jsem to nezkoušel, ale kdysi jsem na to psal článek na blogu. Co přesně to nedělá? Jaké používáte podsestavy? |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 31.kvě.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Revit 2015, Civil 2015 Stav: Offline Bodů: 126 |
![]() |
Prikladám súbor - popis v e-transmite:
http://ftp.neodomus.sk:54000/public/HTU_mur.zip |
|
MM
Revit 2015, Civil 2015 |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Dobrý den,
pro zajímavost jsem na to podíval. Vše jsem si nareferencoval a zdroje a stopy vypadaly v pořádku. Řez už ale ne, asi stejně jako u Vás. Udělal jsem nové stopy a nové příčňáky a je to OK. Po auditu našel jednu chybu. Bylo tam něco shnilého. |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Dobrý deň,
ďakujem za pomoc, teraz je jasné, že chyba je v súbore definície trás - idem to prerobiť. |
|
MM
Revit 2015, Civil 2015 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.