Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 17649 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Fórum Fórum > Registrace nového člena
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Registrace nového člena


Pravidla používání diskusního fóra

Diskusní fórum - CAD Fórum

Přečtěte si prosím níže uvedená pravidla pro používání diskusního fóra. Viz též pokyny a kompletní znění pravidel.

Při registraci je požadováno zadání několika informací pro jednoznačnou identifikaci člena (požadovanou položkou je zejména pravé UŽIVATELSKÉ JMÉNO a přesně zadaná E-MAIL ADRESA). Pokračováním v registraci souhlasíte s tím, že všechny požadované informace při registraci poskytnete v platném znění. Správce serveru se zavazuje, že volitelně poskytnuté kontaktní údaje jako je e-mail, ICQ apod. nebudou poskytovány jiným členům konference ani žádné třetí osobě ani nebudou zneužívány k zasílání nevyžádané pošty. Pokud si uživatel přeje zveřejnit svou e-mail adresu ostatním členům konference, může tuto možnost vyjádřit odpovídající volbou v nastavení svého profilu.

Souhlasíte, že NEBUDETE tuto konferenci používat k posílání vulgárních, hanlivých, rasistických a jiných podobných materiálů, které porušují zákon. Dále souhlasíte s tím, že v této konferenci NEBUDETE vyhrožovat a napadat ostatní členy konference. Zavazujete se zachovávat soukromí ostatních uživatelů a že nebudete obtěžovat ostatní členy konference nevyžádanou poštou (SPAM).

V případě, že se budete v konferenci chovat nevhodně, může se stát, že vám správce konference pozastaví členství v konferenci a znemožní vám přístup na stránky konference.

Správce konference není odpovědný za obsah příspěvků, které do konference posílají její členové, ale vyhrazuje si právo nevhodné příspěvky editovat nebo v případě potřeby odstraňovat bez předchozího upozornění nebo udání důvodu. Správce serveru si vyhrazuje právo zrušit členství daného uživatele a zakázat mu nadále přístup na konferenční server pokud člen poruší pravidla této konference.

Pokud se člen bude v konferenci podle uvedeného řádu chovat nevhodně, bude poprvé upozorněn správcem serveru e-mailem, že jeho nevhodné chování může zapříčinit zrušení uživatelského účtu. Pokud člen nebude na toto upozornění reagovat a bude se nadále v konferenci chovat nevhodně, bude jeho uživatelský účet okamžitě zrušen a přistup z jeho IP adresy a z jeho e-mailu bude nadále zablokován. Správce konference pak může po určité době požádat o obnovení členství v konferenci.

Kontakt: Správce serveru - webmaster@cadstudio.cz

Bez e-mailové komunikace nemůže registrace fungovat. Registrací souhlasíte se zasíláním notifikačních informací e-mailem (lze vypnout v Nastavení). Viz též ochrana soukromí.

Pro pokračování v registraci do konference musíte souhlasit a potvrdit souhlas stisknutím tlačítka "Přijímám a souhlasím".

For the English-language forum use the EN registration



Stránka byla vygenerována za 0,137 sekund.