Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Venca80 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 07.čvc.2008 Lokalita: ČR (PL) Používám: Civil 3D Stav: Offline Bodů: 183 |
![]() Zasláno: 26.úno.2010 v 10:09 |
Zajímavá věc... Všimnul jsem si toho až teď, když jsem nucen kreslit "obyčejné věci" v Civil3D... Mám zapnutý pracovní prostor "2D kreslení a poznámka". V prostoru vložené rastrové (obrazové) reference nejde využít snadné přepnutí mezi Ořež/Prodluž pomocí SHIFT. Neznáte někdo důvod?
|
|
![]() |
|
Venca80 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 07.čvc.2008 Lokalita: ČR (PL) Používám: Civil 3D Stav: Offline Bodů: 183 |
![]() |
:-) Koukám, že vznikl TIP 7239 ...bohužel VIP. Jen tak pro zajímavost, jestli mohu mít dotaz (když můj dotaz nebyl zodpovezen), řeší TIP tento problém?
|
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Dobrý den,
ano, řeší. Osobně odzkoušeno. |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Pokud máte cad od Xanadu, zkuste napsat na support dle pokynů k tipu.
|
|
![]() |
|
KisserWolf ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.čvc.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: C3D 2009 Stav: Offline Bodů: 39 |
![]() |
Zkus příkaz "MAPIOPTIONS" (obecné někde dole ) - také nemám VIP
Nechápu VIP, vždyť tím že se dozvím jak rozhejbat nějakou věc v Cadu ať už je to xanadu nebo z google podporuji tím používání aplikace Cadu. A navíc když je to věc která v normálním cadu funguje... Zajmalo by mě jestli by se dalo koupit VIP třeba jen na měsíc, ale asi ne.. Musíme si vystačit s googlem. ![]() |
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
ad. VIP - to je prece jasne. Tohle neni forum Autodesku, ale XANADU a to se nejak snazi zvyhodnit a potesit sve zakazniky.
Jinak VIP pristup dokoupit jde - http://vip.xanadu.cz/ ad. SHIFT. - To je nedomyslenost Autodesku. Proste daji stejnou klavesovou zkratku na dve veci - zajedno na to zkoseni/zaobleni a zadruhe na vyber rastru pri kliknuti+SHIFT nekde v rastru. Tohle "zlepseni" jde nastesti vypnout, ale ted si nemohu vzpomenout na ten prikaz. Je to neco s nastavenim obrazku. Drive to bylo tusim v menu "Map - Image - Options" Zkuste take kouknout sem . Upravil alfred - 31.bře.2010 v 20:18 |
|
![]() |
|
![]() |
Díky za řešení. :-)
Já VIP samozřejmě rozumím, Xanadu je prostě firma a služby pro jejich zákazníky patří k jejich obživě. A díky jim za toto fórum, kde jsem nalezl již mnoho rad, záchran a vychytávek ač nejsem jejich zákazník (o tom já jako zaměstnanec nerozhoduji). ...I když mě jako zakladateli tohoto dotazu mohli dát vědět... ![]() |
|
![]() |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,461 sekund.