Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() Zasláno: 28.kvě.2010 v 10:47 |
Po reinstalaci civilu 3D 2010 se mi při kliknutí na blok s atributy nezobrazí v okně vlastností hodnoty atributů, pouze obecné vlastnosti bloku. Před reinstalací to tam jistojistě bylo. Netušíte někdo prosím kde se tohle zapíná?
|
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Dobrý večer, můžete prosím ověřit, zobrazujíli se hodnoty atributů v Rychlých vlastnostech?
|
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Rychlé vlastnosti mám normálně vypnuté, ale dnes jsem koukal a není tam také nic.
Viz obrázek: Upravil alfred - 31.kvě.2010 v 12:27 |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Dobrý den, u rychlých vlastností se dají vypínat i zapínat jednotlivé řádky. (položky) Zkuste se tam ještě podívat. Máte instalovaný SP2? Někde v zahraničních fórech se objevil podobný problém, bohužel zatím bez řešení. Kromě reinstalace...
|
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Service pack mám nainstalovaný.
Program byl před týdnem reinstalován, protože padal, respektive nešel spustit - řešení té chyby bylo úplné odinstalování všech produktů Autodesku a reinstalace NET a pak i AutoCadu. Nicméně teď sice nepadá, ale zase nevidím atributy ve vlastnostech. ![]() Pokud spustím Civil v režimu Civilu, tak se atributy zobrazí. Nicméně vím, že před reinstalací to fungovalo! Posílám dva obrázky - první je z režimu AutoCad, druhý z režmu Civil. ![]() Upravil alfred - 01.čer.2010 v 10:48 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Pokud není známo řešení, nemohl by jste alespoň zmínit ta zahraniční fóra - alespoň bych je mohl sledovat. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak jsem dnes nahodou prisel na reseni problemu.
Stacilo do prohledavanych cest pridat cesty: C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2010\ C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2010\FDO\bin\ A uz to funguje. |
|
![]() |
|
![]() |
Děkujeme, za zpětnou vazbu
![]() |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21914 |
![]() |
Ta instalace bude nějaká narušená - obě složky jsou za normálních okolností přidány do prohledávaných cest už přímo instalačním programem.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ano, to jsem cekal. Nicmene to bylo uz od instalace, ktera probehla bez zadne chybove hlasky.
Jinak prakticky vse fungovalo. Pokud se Civil spusti v rezimu MAP nebo CIVIL, tak vse bylo v poradku. Prisel jsem na to tak, ze jsem chtel spustit pracovni plochu MAPu ( MAPWSPACE ) - to byla dalsi vec, ktera nechodila, nicmene to me nijak netrapilo. Pri zadani prikazu MAPWSPACE to hlasilo, ze to nevidi nejaky ARX modul a DLL, ktere jsem pak nasel v techto cestach. Pak to zacalo chodit. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.