Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
kubajs.55 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 22.čer.2010 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD2010 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 22.čer.2010 v 14:53 |
Zdravim,
chtel sem se zeptat kde se da prepnout mezi napr CADEM architecture a normalnim CADEM mam architecture a nejde mi to nejak nikde najit aby se to dalo prepnout na normal CAD diky za odpoved Jinak pouzivam AutoCAD Architecture 2010
|
|
![]() |
|
Matejka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.čer.2010 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2012, Inventor 2012 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() |
já mam CAD mechanical. V nabídce start v programech mám dvě ikonky. AutoCAD Mechanical a AutoCAD - ten se spouští bez rozšíření.
|
|
![]() |
|
kubajs.55 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 22.čer.2010 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD2010 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
mnoo ja prave tady v tom to asi tezko najdu mam prave novej notebook a mam to na 64bit. systemu a na starym sem to mel na 32 a prave sme sehnal jen tenhle CAD architecture a nevim jak to dat do normal CADU ma to nejak jit ale nevim vubec jak...
|
|
![]() |
|
Matejka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.čer.2010 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2012, Inventor 2012 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() |
zkuste tohle: vzal jsem ikonku z nabídky start, zkopíroval si jí na plochu. Pře pravé tlačítko zvolit vlastnosti. na druhé záložce je řádek cíl. Tam jsem odmazal vše za "C:\Program Files\Autodesk\ACADM 2011\acad.exe". Byly tam ještě nějaké parametry. Rozklepnu a spustí se čistý CAD. Zajímavé je, že když spustím exáč přímo z program files... tak se pustí CAD s tozšířením. Ale takhle mi to jde
|
|
![]() |
|
![]() |
respelktive úvodní obrazovka naskakuje pořád ACAD mech., ale zpustí se bez rozšíření
|
|
![]() |
|
![]() |
tak sem to zkusil a nic a me by to asi nijak nepomohlo kdyz bych otviral nejake starsi projekty tak by tam byl porad ten CAD architecture mnoo nic zkusim nekde asi schrastit normalni CAD 2010
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21952 |
![]() |
Jestli to přepnutí potřebujete kvůli uživatelskému rozhraní, pak stačí přepnout pracovní prostor. Pokud chcete uvolnit AEC objekty AutoCADu Architecture (např. z paměti), je to trochu složitější. Některé profesní verze AutoCADu mají přímo volbu (ikonku) "spustit jako holý AutoCAD".
Pokud jste student, stáhněte si přímo požadovanou verzi AutoCADu. Pokud nejste student, bude vás to schrašťování stát peníze.
|
|
![]() |
|
![]() |
taky bych se na tomle fóru schrasťováním moc nechlubil. Stačí napsat mám Architecture a potřebuju přepnout holý cad
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
mnoo schrastovat ja to mam pres licenci atd takze ze bych jel na cerno to ne delam i pro celkem slusnou firmu ale proste nejde mi to prepnout z architecture na normal... nevim proc... asi stim jeste moc dobre neumim...
|
|
![]() |
|
![]() |
Na tohle jsem se chtel zeptat student sem ale ve skole je to taky ze jedou na archicad a pri registraci tady na AutoCAD s emusi zadat nejaky skolni mail kteery skola nejspis nema... tak jak to mam udelat...? diky za odpoved :) |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
Nevím, jak v ACA2010, ale v Civilu2010 mám pro "holý acad" ve vlastnostech
"C:\CAD\AutoCAD Civil 3D 2010\acad.exe" /P AutoCAD
PS. To "/P" znamená profil, který si to při instalaci vytvořilo ...
Najdete ho v Nástroje - > možnosti -> profily .... Pokud tam není, tak asi....
![]() |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Venk ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.čer.2010 Lokalita: ČR (PL) Používám: ACA 2011 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Ahoj.
Ikona pro holý AutoCAD se od verze ACA 2010 nevytváří ![]() ![]() Návod pro následné - po instalaci - vytvoření ikony posílám zde (sice v němčině, ale jasné ): http://www.cuh.de/_Handel/__SalesForce/ADSK/AutoCAD_Architecture_2010_natives_AutoCAD_Installationsanleitung.pdf Ahoj Venk |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21952 |
![]() |
Pokud nemáte školní e-mailovou adresu (což je dost častý případ), jde registraci zprostředkovat přes vyučujícího - postup je popsán na stránce registrace. Zaregistruje se on a následně může autorizovat všechny své studenty.
Viz též tip: http://www.cadforum.cz/cadforum/jak-se-zaregistrovat-jako-student-kdyz-nemam-skolni-email-adresu-tip7420 Upravil Vladimír Michl - 23.čer.2010 v 10:57 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,436 sekund.