Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 11.dub.2011 v 08:51 |
Zdravím,
od externího spolupracovníka jsme dostaly DWG soubory, které se při otevírání dožadují jazykových balíčků čínštiny apod. Domnívám se, že se jedná o virus acad.vlx. Na naši síti jsem už dávno zajistil ochranu proti šíření. Ale mám teď problém, co s těmi DWG - dají se nějak opravit? Termíny hoří a my je nutně potřebujeme. Není čas, hodit to autorovi na hlavu...
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
Virus zapisuje do výkresu náhodné texty - takže možná to půjde pouze ignorovat (následně vymazat). Viz též:
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
O ignorování vím. Vadí mi to, že výkresy budeme předávat našemu zákazníkovi a nevrhá na nás moc dobré světlo, že si to neumíme ošetřit. Zkoušel jsem přeuložit, zapsat pišblokem a pořád se to dožadovalo té čínštiny. Z časových důvodů jsem si teď hlášku vypnul. Až to budu řešit - jak se zpátky zapne?
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1798 |
![]() |
Doporučuji vymazat filtry hladin.
Občas je po mě chce též, pokud dostanu od někoho výkres, stačí vymazat filtry a je klid. Dostanu občas výkres kde je přes 500 filtrů, to je potom hukot. Upravil zdrk - 11.dub.2011 v 10:10 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
jj - ty za** fitry. To bude vono. Úplně jsem na ně zapomněl. Klasický panel vlastností hladin upozorňuje při otevření na počet fitrů větčí, než počet hladin. Ale Mechanicalový panel ne.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.