Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() Zasláno: 21.zář.2005 v 11:39 |
Přestala mi fungovat podpora otevírání více výkresů dwg v jediné
otevřené aplikaci AotoCAD2004. Při poklepání na ikonku souboru se mi
otvírá každý výkres do nového okna (další start Acadu) - je to
nepohodlný ale hlavně to zdržuje. Co mám přenastavit?
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21946 |
![]() |
asi SDI - viz: |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Předpokládám, že jste si ověřil, že v možnostech autocadu nemáte zaškrtnutu "kompatibilitu s prostředím jednoho dokumentu" (už jsem taky jednou zažil, že večer zaškrtnuta nebyla a ráno ano - a nikdo počítač mezitím nepouštěl)
PS. Chápu, že start acadu pro každý soubor zdržuje (zvlášť když ty soubory otvíráte jen na chvilku). ale taky to má své výhody Dřív jsem měl Land DD 2i, který si to vynutil natvrdo a jinak to nešlo. Když mi acad s jedním souborem zhavaroval, ostatní sezení zůstaly v pořádku. Když se tohle stalo kolegům se spuštěnými více soubory v jednom sezení, spadly jim všechny |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
To Michl: SDI=0
To Mantlik: Single-drawing compatibility mode=NO CHECK To jsem si ověřil. Bude to v něčem jiném. ( ![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21946 |
![]() |
těch podmínek je v onom tipu popsáno více - vše máte nastaveno jak má být?
|
|
![]() |
|
![]() |
Aha - prvně jsem myslel, že citovaný odkaz je pouze o tom, že SDI=0
![]() ![]() ![]() Upravil Ferdinand |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.