Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Romain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 24.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP Stav: Offline Bodů: 323 |
![]() Zasláno: 07.srp.2012 v 14:50 |
Dobrý den, trochu hloupá otázka...ale příkazový řádek se mě dostal mimo okno autocadu 2013 a nemůžu jej dostat zpět.
V levém horním rohu se zobrazuje pouze historie řádku a ostatní nejde vidět..to znamená že jej nemůžu vrátit na správné místo. Díky Upravil Romain - 07.srp.2012 v 14:54 |
|
Roman JANEČEK / Prague Airport
LetGIS |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Ať dělám, co dělám, nedaří se mi to vyvolat. Nemáte náhodou 2 monitory a nečouhá vám ten kousek do druhého? (Já 2 mám, ale nedokážu na tom levém posunout okno příkazového řádku tak, abych si skryl ten potřebný levý kraj.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 24.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP Stav: Offline Bodů: 323 |
![]() |
dva monitory nemám, dělám na notebooku.
|
|
LetGIS |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Tak to nevím - už jse viděl i notebooky nastavené tak, že pracovní plocha byla "větší než monitor" a když se dojelo kurzorem na okraj, posouvala se - ale to asi není Váš případ. Někde jsem viděl radu, změnit rozlišení - aby se ikony a okna přehrkaly. Jenže u dnešních počítačů většinou nejde jiné nastavení než nativní dát.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21952 |
![]() |
Použijte nastavení dle tipu:
|
|
![]() |
|
![]() |
něco je ve VIP typu - tam já nemůžu - zkuste se mrknout. Ale jestli je to editací registu, tak mám pocit, že ve 2013 už je vše jinak...
Upravil Seiner - 07.srp.2012 v 15:48 |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
a kdybyste na tom byl jako já - tak tady je to bez tajností. Musíte to ZMĚNIT - třeba z dole na nahoře.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
to je ono. děkuji
|
|
LetGIS |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21952 |
![]() |
Jen pro upřesnění - ten odkazovaný tip 8744 není nijak vázaný na VIP ani "tajný". Pokud se vám tip nezobrazuje, ověřte si prosím vaše uživatelská oprávnění (ta si každý uživatel určuje sám).
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
POKUD JE AKTIVNÍ OKNO PŘÍKAZOVÉHO ŘÁDKU (NEBO JAKÉKOLI JINÉ) ZKUSTE:
ALT+MEZERNÍK .... ZOBRAZÍ SE MENU LEVÉHO HORNÍHO ROHU OKNA A POKUD JE MIMO OBRAZOVKU, TAK U OKRAJE PLOCHY ZVOLÍTE "Přesun" ŠIPKAMI POSUNETE OKNO PS. OMLOUVÁM SE ZA ZAPNUTÁ CAPS LOCK ![]() |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ano, to platí pro okna (viz též Tip 8017), ale nový příkazový řádek ve verzi 2013 má spíše charakter palety, ne okna (nemá "okenní" menu). Tady se musí použít postup dle tipu 8744.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.