Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
xermax ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.bře.2010 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2009 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() Zasláno: 14.bře.2013 v 10:44 |
Dobrý den, mám problém po nainstalování autocad 2011 chci aktivovat program, ale po kliknutí na Aktivovat se mi objeví jen bílé okno a dvě přepínací kolečka, ale nejde stím nic dělat nereaguje. Děkuji za pomoc
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21970 |
![]() |
Zkuste postup podle tipu:
|
|
![]() |
|
xermax ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.bře.2010 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2009 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
Bohužel už jsem to zkoušel nepomáhá to.
Nemáte ještě nejaký nápad ?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21970 |
![]() |
To je divné, v jakém je to operačním systému?
|
|
![]() |
|
![]() |
Windows 7
64bit
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Instalujete standardní, 64bitovou verzi AutoCADu 2011? je na tom počítači ještě jiná verze? Opravdu byly provedeny všechny kroky popsané v tom tipu?
|
|
![]() |
|
![]() |
Istaluju verzi staženou z http://students.autodesk.com
Není tu jiná verze počítač je nový zkoušel jsem instalovat 2012, ale byl stejný problém jako u 2011. Myslím že jsme udělal kroky všechny jen si nejsem jistý tím posledním jetli ten přidaný řádek mám nechat uložený v Notepadu nebo ho vymazat.
|
|
![]() |
|
![]() |
Zkoušel jsme instalovat i produkt 2013, ale to mi bohužel házelo chybu už při instalaci. Nevím co dělám špatně na starým pc s OS Windows XP Home to šlo krásně.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Verze 2013 by asi byla nejlepší cesta. Jakou chybu to hlásí? Windows 7 jsou v aktuálním stavu (Windows Update)?
U té aktivace 2010/2011 býval nejčastější problém v tom zakázaném ActiveX v Internet Exploreru.
|
|
![]() |
|
![]() |
Jak poznám jestli jsou v aktuálním stavu ? O AktiveX jsme take neco cetl ale nevím co a jak kde změnit .
|
|
![]() |
|
![]() |
hlásí mi to tyhle chyby
http://imageshack.us/photo/my-images/571/chybae.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/823/chyby2e.jpg/
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Aha, proto jsem se ptal, zda byly provedeny všechny kroky. Takže nebyly. ActiveX povolíte v možnostech internetu (Internet Explorer) - podle jeho verze, např. v Možnosti internetu > Zabezpečení > Vlastní > Ovládací prvky ActiveX
Pokud máte zapnutý Windows Update (a případně potvrzujete instalace), budou Windows 7 v aktuálním stavu.
|
|
![]() |
|
![]() |
Aktivex mám dát vše enable nebo diseable ??
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To ukazuje skutečně na nějaký problém se skriptováním ve vašich Windows - konkrétně tuto chybu popisuje tip:
|
|
![]() |
|
![]() |
Ten proces v příkazovém řádku jsme už udělal, nepomohl a u toho druhého nemám ty konkrétní poslední příkazy.
|
|
![]() |
|
![]() |
Myslíte že by pomohlo přeinstalovat windows ?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Jako poslední možnost ano. Ale zřejmě by postačil i ten popsaný postup. ActiveX musí být zapnuté a ten VBscript musí být funkční. Pokud těmi "posledními příkazy" myslíte odkaz na Registry z tipu 7150, pak ty se editují pomocí programu REGEDIT. Ale s úpravami Registry raději opatrně - je třeba vědět co děláte.
|
|
![]() |
|
![]() |
Bohužel si stím asi sám neporadím takže to budu muset dát do ruky někomu kdo tomu rozumí. Bohužel počítač je pro mě vcelku španělská vesnice.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,367 sekund.