Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
Marek Veselý ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() Zasláno: 18.lis.2004 v 07:56 |
|
Ptal jsem se už dříve v tomto fóru na možnost souběhu MAP2000i a MAP2004i na jednom počítači. Někdo z Cadstudia/Xanadu mi odpověděl, že to není problém, jen že by to měla být stejná jazyková verze. Teď jsem to tedy zkusil. MAP 2004 funguje bez problémů, MAP2000i hlásí při spuštění "Neošetřená výjimka C0000005 (Access violation reading 0x0000) na adrese Mám WINXP SP2, i865G, P42.8, 1GB RAM. Před instalací MAP2004 chodil MAP2000i zcela bez problémů. |
||
P.V.Energoservis
projektová činnost ve výstavbě projektování elektro zařízení tel. +420 474 335 223 vývoj aplikací pro Windows prodej výpočetní techniky |
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
|
Byla instalace ve správném pořadí (2000i, pak 2004)?
Jakou máte verzi systémové komponenty MDAC - u ní by mohl být problém, protože Map je dost háklivý na verzi MDAC (měl by mít tu verzi, která je u něj na CD). |
||
![]() |
||
Marek Veselý ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
|
Na počitači byla nejprve verze 2000i a pak jsem instaloval 2004. MDAC mám dle registrů ve verzi 2.7. Ale zjišťuji, že těch problémů s verzí 2004 bude víc. Nejde mi např. spustit nápověda, respektive se spustí a hlásí chybu skriptu - Ve skriptu na stránce došlo k chybě. Mám XP SP2 CZ se všemi aktualizacemi. Vyšla nějaká aktualizace na MAP2004? |
||
P.V.Energoservis
projektová činnost ve výstavbě projektování elektro zařízení tel. +420 474 335 223 vývoj aplikací pro Windows prodej výpočetní techniky |
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
|
jestli to spíš nebude tím... |
||
![]() |
||
![]() |
|
Dobře. Necháme ten problém být. S verzí 2000i jsme se za ty roky natrápili dost. Teď prosím proč mi nejde ta nápověda ve verzi 2004? Proč to hlásí chybu skriptu? Solidní tištěné manuály od verze 12 už nejsou, tak potřebuji aby mi chodila alespoň ta on-line nápověda. Ono to docela zamrzí, když hned po instalaci něco nefunguje. "Ve skriptu na této stránce došlo k chybě, řádek 606, znak 2, Nespecifikovaná chyba. ms-its:F:\Program Files xp\Autodesk Map 2004\help\acad.chm::/aw.awQuery.htm" Víte o tomto problému? Děkuji předem za odpověď. |
||
P.V.Energoservis
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,410 sekund.