Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
to je cudnne lebo by tam malo vyskocit potom akesi dialogove okno skuste prezret toto: http://cadzone.dobo.sk/cad-v-archeologii-iv-import-meranych-bodov/ http://www.cadcentrum.sk/sk/8-Civil-3D///42361-Spravne-nacitanie-txt-suboru-so-suradnicami-a-situacie-pre-vytvorenie-vhodnych-podkladov-pre-pracu-v-Civil-3D
Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline
Bodů: 1642
Zasláno: 06.lis.2013 v 15:52
Dobrý den, jsem už zpět a podívám se na ten ReCap. Rady kolegyně jsou samozřejmě v Civilu. Ta idea naimportovat body v linii řezu mi ale nepřipadá tak špatná...
Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline
Bodů: 1642
Zasláno: 06.lis.2013 v 17:16
Tak bohužel, nenašel jsem v ReCapu informace o souřadnicích jednotlivých bodů. Proto tedy doporučuji udělat si v místě řezů křivky s vrcholy třeba po 10cm a rozumnými Z souřadnicemi, ať je to v tom ReCapu vidět. Lze tam alespoň připojit poznámku, kde je to staničení pro lepší orientaci.
Přihlášen: 24.bře.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám: Civil 3D Stav: Offline
Bodů: 240
Zasláno: 07.lis.2013 v 10:27
Postup s načtením řady bodů je použitelný (pro větší množství řezů poněkud pracný, ale co se dá dělat...), když se vhodně pojmenuje importovaný texťák s body a nechá zobrazit popis místa skenu, je to i přehledné.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru