Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
cupikmen6 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 23.lis.2013 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2014, AutoCAD 2014 Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() Zasláno: 23.lis.2013 v 14:29 |
zdravím, všem čest. Mám tu jeden problém při stahování Inventoru 2014 32bit (studentská). Mám win7 32bit. Při spuštění launcheru se mi objeví chyba, viz obr. :
Má někdo stím zkušenosti?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21941 |
![]() |
Asi spouštíte ručně SETUP.EXE stažené přes Install Now. Viz tip: |
|
![]() |
|
cupikmen6 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 23.lis.2013 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2014, AutoCAD 2014 Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() |
Ano, no vypl jsem firewall a podařilo se to rozjet. Mám tu ale další problém (myslím, že častý problém, ale nikde jsem nenašel odpověď) s instalací, myslím, že bude něco s kompabilitou, nevím jak mám pokračovat, foto. :
..Win7 32bit
Děkuju, za předchozí radu.. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21941 |
![]() |
Co říká ten LOG soubor? (odkaz)
|
|
![]() |
|
![]() |
omlouvám se, nechápu co máte na mysli ... normálně jsem to rozejel, bez zapnuté brány a po chvilce instalování se mi objevila tahle tabulka.
|
|
![]() |
|
Jirizhk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.led.2013 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autodesk Inventor Proffesional Stav: Offline Bodů: 61 |
![]() |
Většinou bývá problém v instalaci z některých Microsoft Visual C++ 2005 . Inventor mi i někdy reagoval buď na novou či starou verzi NET Framework také jedna z možností
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Na tom obrázku máte modrý odkaz na LOG soubor s podrobnostmi o chybě - je třeba se v něm podívat na čem konkrétně ta instalace selhává. |
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
a ak to bude mozne hodte sem print :)
|
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
![]() |
"při stahování došlo k chybě. Znovu na webu společ. Autodesk klikněte na možnost Instalovat nyní." První mi to šlo spustit (ten setup.exe) po vypnutí firewall brány, teď mi to už nejde spustit vbc i s vypnout bránou, nahodí se tadle tabulka. Ta první tabulka se nahodí když chci spustit po druhé ve složce/downloads/setup.exe... .NET frame mám 3.5.1 tuším ..
Už nevím co mám dělat, pač to nejde spustit vůbec, abych se koukl na LOG musím to nejprve spustit úspěšně. :( |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
LOG je uložen v pracovní složce (TEMP). Pokud máte instalačku staženou podle té původní rady, žádné stahování během instalace už by se nemělo odehrávat.
|
|
![]() |
|
Juraj213 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 21.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad Mechanical 2014, Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() |
Zdravim , chcel by som vas poprosit o radu mam stiahnuty inventor 2014 študentska verzia a mam win7 64bit.Ked spustim stiahnutu aplikaciu a chcem to dat extractovat, vlastne rozbalit aby som mohol začat s inštalaciou tak mi vyhodi okno v ktorom je : Product download consists of multiple files, At least one file is missing or has not been downloaded yet možte mi poradit? |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Asi chybí některá část instalace - viz tip:
|
|
![]() |
|
Juraj213 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 21.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad Mechanical 2014, Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() |
Vdaka za radu ale skušal som to aj cez download manager a vyhodilo mi tu istu tabulku.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To je divné - a proběhl znovu download všech částí? Neblokuje vám jednu z částí nějaký antivir?
|
|
![]() |
|
![]() |
napiše mi že preberanie je dokončene, vypol som ochranu aj firewall antiviru a dal som to stiahnut znovu a stale to iste.
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
nemoze byt chyba v registroch? zeby stale zaznamenavalo ze nieco uz na HDD je ale pritom sa len ide instaalovat?
skuste: Odstráňte inštalačné súbory inštalacie z priečinka Downloads. Formát týchto súborov je <ProductName_Year_Language_Platform_Version> _wi_ <jazyk> _Setup.exe Obnovte stránku prehliadača . Na webových stránkach k stiahnutiu , kliknite na tlačidlo Inštalovať znova . Upgrade na novšiu verziu je tiež odporúča . Upravil waldosinka - 01.pro.2013 v 18:48 |
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
Martin Madaj ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 05.lis.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Vždy aktuální verze Stav: Offline Bodů: 310 |
![]() |
Dobrý den,
osobně mám nejlepší zkušenosti se stahováním instalaček pomocí volby Browser Download (normálně stáhnout zabalené instalace v ZIPu pomocí prohlížeče).
|
|
M.M.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak presne to stahujem cez browser download a ked to chcem rozbalit a dat inštalovat tak mi napiše že produkt sa sklada s viacerych suborov a aspom jeden subor je poškodeny alebo nebol ešte stiahnuty.Predtym som stiahol Autocad a stym som problem nemal, iba teraz pri Inventore mi to robi
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.