Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Téma: Nesoulad staničení řezu Zasláno: 03.úno.2014 v 13:46
Dobrý den všem
Stala se mi záhadná věc u jednoho řezu, staničení v nadpisu řezu neodpovídá staničení téže stopy. V situaci i podélném profilu má tato SPR staničení 0,19900 , ale v zobrazení příčného řezu se automaticky vygenerovalo 0,19800 !! Přitom když si na toto zobrazení řezu "sáhnu" ve vlastnostech je "ZOBPR-199.00-45". Výšky v řezu přitom také odpovídají staničení 0,19900
Nic jsem nepřepisoval, styl je dle šablony CAD Studia ... Může mi někdo rozumně vysvětlit, co je za tím ....
Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline
Bodů: 1642
Zasláno: 04.úno.2014 v 21:32
Dobrý večer, zajímavá záležitost s tím staničením řezu. Dochází tam k nějakému nepatrnému posunutí. Staničení té stopy vypadalo na 0,1989999999. Styl nadpisu tu hodnotu ořezává na 0,198. Pokud v situaci pohnete s tou problémovou stopou o kus vedle a pak jí zpět vrátite na 0,199 přes ACAD vlastnosti. Zobrazí se staničení správně 0,199.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru