Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
MartinaM ![]() Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 25.říj.2015 Lokalita: ČR (JM) Používám: Civil 3D 2016 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 25.říj.2015 v 19:59 |
Dobrý den,
mám civil 3D 2016 a narazila jsem na problém, že při použití vzorových příčných řezů S 6,5, S7,5 a S 9,5 se mi při vytváření koridoru vytvoří pouze pravá strana koridoru. Stalo se mi to v několika výkresech. Snažila jsem se najít nějakou chybu v nastavení, ale nic jsem nenašla. Všechny ostatní šablony mi v pořádku fungují. Nevíte, čím by to mohlo být? Zkusila jsem civil i reinstalovat. Děkuji za odpověď. |
|
![]() |
|
ondrejvojtechovsky ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 19.led.2015 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Civil 3D, AutoCAD Stav: Offline Bodů: 126 |
![]() |
Dobrý den,
ve všech šablonách typických řezů směrově nerozdělené komunikace z českého country kitu - s výjimkou S11,5 - jsou poměrně zásadní chyby. Proto používejte pouze tuto kategorijní šířku a rozměry podsestav pak upravte na vámi požadované.
|
|
Ondřej Vojtěchovský, CAD Studio a.s.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.