Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5678 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jak vypnu symboly "I" tip...

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1089
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jak vypnu symboly "I" tip...
    Zasláno: 18.srp.2016 v 15:30
... a prosím o sdělení jak zobrazím AEC Editor Tab.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1440
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.srp.2016 v 15:58
Dobrý den, v Možnostech AutoCAD resp Civilu 3D.


Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1089
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.srp.2016 v 16:18
Aha, 2017, v 2016 nic podobného není?
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1440
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2016 v 09:23
Dobrý den,
ten AEC Editor je ve všech verzích C3D. Je trochu schovaný, ale je tam.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1089
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2016 v 11:45
Aha, takže ADSK standard, blbne to. Někdy záložka je zobrazena, jindy evidentně není. A včera bylo jindy.
Nic jsem o tomto problému narychlo nevygooglil, takže jsem se ptal. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16543
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2016 v 12:01
Nespouštíte náhodou (někdy) Civil3D jako holý AutoCAD? Pak tam AEC funkce nejsou.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1089
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2016 v 12:25
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Nespouštíte náhodou (někdy) Civil3D jako holý AutoCAD? Pak tam AEC funkce nejsou.

Jistě. Je to tom něco špatného? Prakticky vždycky když mám C3D v profilu CIVIL mám spuštěný i C3D v profilu ACAD. Ty profily mám dost odlišné, ale některé drobnosti musí být stejné, jinak navzájem interferují (např. záložky soubové i layoutové). O nepoužitelnosti seznamů posledních otevřených souborů ani nemluvě.

Dost možná, že i tento AEC Editor Tab. Teď jsem trochu zkoušel najít nějaký vzor chování, ale žádný zjevný nevidím. Můžu otevřít první ACAD a jeho OPTIONS bez AEC, pak CIVIL a má AEC. Stává se, že i ACADAEC


Upravil johny - 19.srp.2016 v 12:42
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8824:FATAL ERROR: Unhandled e0434352h exception at fda1cacdh.
Tip 8520:Jak v AutoCADu zapsat znaky menší nebo rovno, větší nebo rovno (≤ ≥)?
Tip 6929:Zašedlá funkce Obrázek - jak vložit obrázek do výkresu Inventoru?
Tip 3330:Jak v sestavách vypnout viditelnost svarů?
Tip 9888:Jak vypnout varovné symboly kontroly návrhu?
Tip 11050:Jak vypnout varovné ikony "i" u přepsaných popisků Civilu 3D?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.