Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4638 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

revit -live

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
karerpilar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.čvc.2015
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Revit lt, CAD
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karerpilar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: revit -live
    Zasláno: 07.zář.2016 v 16:44
Dobrý den nevíte jak v revitu vytvořím format který de otevřít v programu autodesk Live Viewer? nemužu na internetu nic pořádnyho najít. Děkuji za odpověd
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3003
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.zář.2016 v 20:36
Myslím že si musíte stáhnout plugin přímo pro Live do Revitu, tak to funguje.
Zpět nahoru
karerpilar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.čvc.2015
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Revit lt, CAD
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karerpilar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 10:46
Anevíte kde bych ho našel?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 11:09
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
karerpilar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.čvc.2015
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Revit lt, CAD
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karerpilar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 14:51
Děkuji za odpověd. Ale pořát mi nejde dostat ten plug do revitu nevíte jak na to ?
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3003
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2016 v 08:13
Pokud máte LT, tak to možná bude problém. Nevím jestli to je podporované..
Zpět nahoru
karerpilar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.čvc.2015
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Revit lt, CAD
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karerpilar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2016 v 08:46
Dobrý den,
Mam obě verze a ani v jedné mito nejde. V revitu v doplnkách se mi neobeví ikona. I při instalování jiných dolnku se mi tam nic neoběvuje.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2016 v 14:33
V jaké verzi Revitu to zkoušíte?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8216:VIPWeb přístupy mířící z Autodesk produktů - https, proxy, atd. (pro ID, Help, Live Maps, licence, Autodesk 360...)
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11638:Proč mi nefunguje scéna z Revit LIVE na Apple iPad?
Tip 11066:Chyba při přípravě modelu pro LIVE.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.