Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6663 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Civil tools - klopení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
michalsvarc Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.srp.2016
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD2016, Civil3d2016
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalsvarc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Civil tools - klopení
    Zasláno: 08.zář.2016 v 10:15
Dobrý den,

měl bych otázku ke klopení v balíčku civil tools, které jsem poprvé vyzkoušel. Po shlédnutí informačního videa, jsem zkusil nechat vypočítat automaticky pro celou trasu. Ale civil 3d mi spadl, několikrát. Nicméně to může být délkou trasy 4 km a ne zcela normovým směrovým řešením, jelikož musím vycházet ze stávajícího stavu.

Hlavně bych se chtěl zeptat, zda se při automatickém výpočtu klopení, může výpočet rozdělit na intravilán a extravilán, jestliže trasa vede částečně v obci a mimo.

Mám Autocad civil3d 2016 stejně tak civil tools 2016.

Předem děkuji za odpověď
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 10:33
Dobrý den, zašlete nám prosím výkres, otestujeme u nás **** . Padat by to nemělo. 

Při automatickém návrhu nelze stanovit hranice pro extravilán a intravilán bohužel.


Upravil jakub_kares - 08.zář.2016 v 11:11
Zpět nahoru
michalsvarc Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.srp.2016
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD2016, Civil3d2016
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalsvarc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 11:00
Odesláno přes helpdesk. Děkuji.
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 11:14
Zatím se nám to nezobrazilo :) vytvořil jste požadavek do správné kategorie? Kategorie stavebnictví?
Zpět nahoru
michalsvarc Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.srp.2016
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD2016, Civil3d2016
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalsvarc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 11:18
Já jsem Vám to přidal k REQ-015428. Snad to nevadí, případně založím nový požadavek. :)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1449
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 11:22
Dobrý den,
připojím se ke kolegovi, ten nápad s tím intravilánem a extravilánem není špatný. Určitě by šla tato funkce dodělat. Otázka je jestli to stihneme ještě do této verze...
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10384:Typ trasy pro funkci Klopení v Civil Tools.
Tip 6584:Klopení pláně zemního tělesa v AutoCAD Civil 3D.
Tip 7650:Klopení vozovky v přímém úseku.
Tip 8386:AutoCAD Civil 3D mi neklopí vozovku v řezech.
Tip 8124:Nedokumentovaný příkaz Civil3D: převod klopené hrany na 3D křivku
Tip 6430:Jak do koridoru vložit čáry klopení a jeho změny?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.