Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2532 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pás karet

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
RTBam Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2016
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2017 Mechanical
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RTBam Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pás karet
    Zasláno: 21.zář.2016 v 13:28
Zdravím, potřeboval bych pomoct. V práci jsem se dostal teď k práci s Cadem. Teď mi přeinstalovali na AutoCAD 2017. S CADem jsem dělal naposled na škole. V mechanicalu si potřebuji nastavit pás karet. A vůbec nevím jak. Nejde mi vytvořit takový pás karet jako byl v CAdu 16.   Díky

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16467
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2016 v 18:51
Pás karet se přizpůsobuje stejně jako ve verzi 2016 příkazem CUI. Co konkrétně potřebujete nastavit?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2016 v 19:26
Asi hleda classic:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16467
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2016 v 22:54
V tom případě prostředí bez pásu karet nastavíte pomocí tipu:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
RTBam Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2016
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2017 Mechanical
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RTBam Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 06:36
No jde mi o to, že jsem podle videa nastavil do pásu karet základní funkce pro 2D kreslení, ale v 2016 byl pás karet ukotven k horní liště po celé šíři a u každé záložky jako kreslení, hladiny atd tak byli i jednoduše dostupné samotné operace. A to se mi nedaří. Už od spuštění mám pás karet úplně prazdný. Ukotv it mi jde jen doleva nebo doprava. A když jsem do něj dostal záložky tak to mám jen, že vidím záložku kreslení a až když na ní najedu tak mi vyjedou další možnosti kokrétních operací
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1087
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 08:32
Ono by dost pomohlo, kdyby jste připojil sceenshot - pokud nemůžete sem, pak ho dejte někde na uložto a sem dejte jen link. 
Ale 2017 by měla vypadat jako 2016, takže pokud vám něco chybí, tak to vypadá na Reset to default settings, nebo reinstall.

Zpět nahoru
RTBam Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2016
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2017 Mechanical
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RTBam Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 09:12
Posílám fotku Mechaniclu kde chybí pás karet ukotven nahoře. A fotku architucture kde ten pás je.
 
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1087
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 11:50
Zkuste příkaz _RIBBON
Zpět nahoru
RTBam Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2016
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2017 Mechanical
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RTBam Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 12:21
to se mi nepovedlo, ale díky. Zítra to dávám IT na reinstalaci
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7188:VIPNastavení Ribbonu a Panelu rychlého přístupu na výchozí hodnoty.
Tip 7513:Poškozený ribbon Inventoru nebo chyba při spuštění.
Tip 9863:VIPJak spouštět makra iLogic ikonkami v ribbonu Inventoru?
Tip 6864:"Expert mód" pro Inventor ribbon.
Tip 8316:Jak vytvořit 2D pohled či řez v AutoCADu Architecture?
Tip 9479:Pás karet Inventoru jako postranní panel na výšku.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,265 sekund.