Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6988 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výstupní vyzualizace 3D modelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
japaner86 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 30.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2012, Inventor 2013
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace japaner86 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výstupní vyzualizace 3D modelu
    Zasláno: 27.zář.2016 v 11:28
Dobrý deň, potreboval by som poradiť. Mám vymodelovanú kotolňu a potrebujem ju previesť do obrázku prípadne PDF v tom stave ako ju vidím vymodelovanú v inventore. Samozrejme v čo najlepšej kvalite, aby sa to dalo zazoomovať bez "šumu". Skúšal som export do PDF alebo BMP a je to vo veľmi biedenej kvalite. Skúšal som aj rendrování obrázků, len pri rendrování mi to trochu zmení farby, čo je pre mňa nežiadúce. (obchodníkovi, pre ktorého robím vizualizáciu, sa tie farby nepáčia) Skúsil som si nainštalovať aj Autodesk Design review. Tam mám zase problém, že neviem odstrániť určité súčasti kotolne, ktoré vo výstupnej vizualizácii nechcem.
Vie mi poradiť niekto nejaký jednoduchší sposob?
Budem rád za akúkoľvek reakciu
ďakujem
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2016 v 11:42
a) zkusit renderování v inventoru v extra vysokém rozlišení s XXX iteracema
b) render provádět v SHOWCASE 
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16542
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2016 v 14:35
Metod publikování je hodně - viz např. http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=3484
Možná zkuste vypublikovat DWF na cloud A360 a pak model zobrazit v různých režimech stínování. Jestli máte novější Inventor, zkuste též 3D PDF. Render předpokládám vadí ne kvůli kvalitě, ale kvůli nepřiřazeným materiálům.
 


Upravil Vladimír Michl - 27.zář.2016 v 19:26
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11112:VIPExport obrázku modelu/sestavy Inventoru ve vysokém rozlišení.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,342 sekund.