Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4808 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problém s načítáním/importem DGN

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2067
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém s načítáním/importem DGN
    Zasláno: 24.říj.2016 v 16:14
Zdravím
Měl bych dotaz na problém s načítáním DGN. Proč se při načtení přes MAPIMPORT některé čáry (konkrétně kabely) nezobrazí, přestože při náhledu pomocí Bentley view tam jsou ? .....
Není to ani typem čáry ani barvou, ani jsme nepřišli na to, čím by to mohlo být. Původní problém byl na Civilu 2015, ale stejně to dopadlo i na civilu 2017 na jiném PC.

Pak jsem si vzpomněl, že by DGN mělo jít už i přes otevření souboru (_OPEN) - a najednou tam ty chybějící čáry byly.

V čem je rozdíl mezi oběma příkazy ?
Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1449
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2016 v 18:08
Zdravím Vás,
jednou jsem se na to psal v Autodesku a rozdíl je v tom, že "open" je novější příkaz s novějším algoritmem. A doporučují používat spíše tento...
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2067
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2016 v 09:40
Děkuji za odpověď

J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6765:VIPProblém importu DGN souborů s MSLINK odkazy (-1).
Tip 3445:VIPNastavení pro automatický import databázových spojení při importu .DGN do Autodesk Mapu.
Tip 5360:VIPJak přepnout Map, aby vždy importoval správné souřadnice z DGN? (nedokumentovaný parametr)
Tip 8372:Jak do Navisworks načíst DGN soubor s referencemi?
Tip 706:VIPMáte importované souřadnice z DGN souboru vynásobené 100 (stokrát, resp. tisíckrát větší)?
Tip 5810:VIPChyba importu modelu: Totožné face_face_ints s různými vrcholy tělesa


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,139 sekund.